noldu ajanın elendi miBuldum bile
5 Haziranda yazmisim. Benim mesajlarimda acik aramayin zararli siz cikarsiniz
@Bully @RüzgarGülü
noldu ajanın elendi miBuldum bile
@Bully @RüzgarGülü
Ben açık aramamıştım. Olayı kaçırmamdan dolayı şaşkınlığımı belirtmiştim. Fragmanda Ayla’nın olduğundan da haberim yoktuBuldum bile
@Bully @RüzgarGülü
yorumlardan anladigim kadari ile daha devam ediyor. @Bully daha hakimdir.noldu ajanın elendi mibu sene izlemiyorum henüz
Ayla ilerler ama onu şampiyon yapmazlar biz İsveç’ten iyiyiz mesajı içinyorumlardan anladigim kadari ile daha devam ediyor. @Bully daha hakimdir.
Ben hic izlemedim ama Ayla'nin videolarina bakinirim arada insallah
bu torpilli programda sampiyonluk beklemiyorum ama umudumuzu kaybetmiyoruzAyla ilerler ama onu şampiyon yapmazlar biz İsveç’ten iyiyiz mesajı için
Türk yemeklerine çalışmalı Ayla
Yok ben izlerken tahmin ettim hemde İsveçli diye hemde dosi de tam kelimeleri anlamadan geziyordu ya foruma ilk geldiginde öyle ifadesi var aylanin ondanRüzgarGülü de görmüş demek o yorumu
Fragmandan dolayı olabilir o zaman fragman daha önce paylaşılıyor sonuçta
İlk defa gördümBuldum bile
@Bully @RüzgarGülü
Şey, memlekette Ankara diye ekleme yapalımYok ben izlerken tahmin ettim hemde İsveçli diye hemde dosi de tam kelimeleri anlamadan geziyordu ya foruma ilk geldiginde öyle ifadesi var aylanin ondan
İlk defa gördüm
Adın da Ayla olsaydı sensin derdim belki de hala sensindir ben ikna olmadım ama sonuç olarak farketmezŞey, memlekette Ankara diye ekleme yapalım
%70 ortak noktalar varAdın da Ayla olsaydı sensin derdim belki de hala sensindir ben ikna olmadım ama sonuç olarak farketmez
@RüzgarGülü şüphelenmeye başlayınca en iyisi forumda belirteyimde şüphesi yok olsun dedim
2 yumurta kır resim yolla da @xemrexxx ikna olsun%70 ortak noktalar var
@RüzgarGülü şüphelenmeye başlayınca en iyisi forumda belirteyimde şüphesi yok olsun dedim
Foruma ara ara yaptığım hamur işleri, yemekleri altmışlığım var2 yumurta kır resim yolla da @xemrexxx ikna olsun
Tamam ya zaten Ayla destekliyorum benForuma ara ara yaptığım hamur işleri, yemekleri altmışlığım var
Deniz ağlamasıyla aklımda kaldı ya üzülmüştüm ona.2024 Team'i çok özlemişiz
Hepsini tekrar bir arada görmek çok güzeldi
https://twitter.com/x/status/1952430106971894160
Çağlar da dahil tüm kadro vardıDeniz ağlamasıyla aklımda kaldı ya üzülmüştüm ona.
Benim adamım Çağlar gelmemiş miydi? İzlemedim ben. Hafif balık etli birisi güzel yorum yapar
Geçen sene daha pozitif ve daha samimiydi çünkü. Bu sene çoğu taktik geliştirip gelmiş gibi. Ana kadro elemesinde herkes taktiksel konuşuyor yada adam seçiyor. 🙉Çağlar da dahil tüm kadro vardıDaha sonradan yedeklerden ana kadroya gelenler de vardı. Hepsi yarışmadan sonra neler yaptıklarını anlattılar kısa kısa. 2024 yarışmacılarından çok pozitif enerji alıyorum nedense
Ayla ilerler ama onu şampiyon yapmazlar biz İsveç’ten iyiyiz mesajı için
Türk yemeklerine çalışmalı Ayla
Foruma ara ara yaptığım hamur işleri, yemekleri altmışlığım var
Düşmanlarımın hazin sonuÇağlar da dahil tüm kadro vardıDaha sonradan yedeklerden ana kadroya gelenler de vardı. Hepsi yarışmadan sonra neler yaptıklarını anlattılar kısa kısa. 2024 yarışmacılarından çok pozitif enerji alıyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?