Veee Zübeyde ablanın 3 kaptanlığının tamamında takımı 3-0 kazandıBu bir rekor
Tebrikler Zübeyde abla, tebrikler tüm Mavi Takım 🔵
MasterChef Türkiye tarihinde kaptan olup da takım oyunlarının tamamını kazanan bir kaptan olmadığını şefler zaten söylemişti.
9-0 hiç kolay bir şey değil. Bu bir ekip işi ve siz bu işi çok güzel yaptınız ekip
Ne yemek yaptilar yemek? Bakarsam kısa bakarım.Yarın akşam yayınlanacak ödül oyunu memleketim Eskişehir'de çekilmiş
Fragmanda Eskişehir'den manzaraları görünce mutlu oldum
AA değişik yemekler vardı keşke izleme fırsatım olsaydı.Ekli dosyayı görüntüle 129812
Menü buyduSomer Şef "Daha önce Çibörek çok yaptık. Bugün Mercimekli Mantı ve Sivrihisar Baklavası olmak üzere 2 hamurişi olduğu için Çibörek koymadık menüye. Ama biz size Eskişehir'den gitmeden önce ikram ederiz, ileride stüdyoda yine yaparız." dedi
Kız bu ne izdivaç programına dönmüş.
Kendisi de farkındaydı sona yaklaştığının. Moral olarak da iyice çökmüştü zaten. Olsun, profesyonel bir eğitimi veya iş hayatı olmamasına rağmen buraya kadar gelmesi bile bir başarı zaten. İyi kalpli, güzel bir insan. Yolu açık olsunŞimdi okudum Ayşe elenmiş. Beklediğimiz durumdu. Ayşe'yi buraya kadar geldiği için tebrik ederi. Programa renk kattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?