Edep-ahlak timsali olduğumu herkesler bilir.
Bilmezmiyiz kuzum
Edep-ahlak timsali olduğumu herkesler bilir.
Merci.Bilmezmiyiz kuzum
Bence oğlanı sahipleniş şeklin yüzünden senden korktuğu için öyle diyorEdep-ahlak timsali olduğumu herkesler bilir.
Bence oğlanı sahipleniş şeklin yüzünden senden korktuğu için öyle diyor
Züğürt tesellisi.Bence oğlanı sahipleniş şeklin yüzünden senden korktuğu için öyle diyor
Ben öcümüyüm de benden korksun ayol
bence sen o kanal 7 deki oğlan için @serhatt ı @Yakamoz-Asi ile çarpar @Dosi ye böler @12.Adam ile toplar sonra hepsini bir çuvala koyup denize atarsınZüğürt tesellisi.
Bu saydıklarını sana yaparsa bu tüm etiketlediklerin pek memnun olur.bence sen o kanal 7 deki oğlan için @serhatt ı @Yakamoz-Asi ile çarpar @Dosi ye böler @12.Adam ile toplar sonra hepsini bir çuvala koyup denize atarsın
Göbek atarız.Bu saydıklarını sana yaparsa bu tüm etiketlediklerin pek memnun olur.
Bu saydıklarını sana yaparsa bu tüm etiketlediklerin pek memnun olur.
sizde göbek mi var da atıyoruz sıskalarGöbek atarız.
Başka bir şey var.sizde göbek mi var da atıyoruz sıskalar
Göbek atarız.
Yapay göbek alırız sen yeter ki ÖL.sizde göbek mi var da atıyoruz sıskalar
Ömer ben ne alaka diyorbence sen o kanal 7 deki oğlan için @serhatt ı @Yakamoz-Asi ile çarpar @Dosi ye böler @12.Adam ile toplar sonra hepsini bir çuvala koyup denize atarsın
Ben cogu zaman zaten ben ne alaka diyorum icimden de seslenmiyorum artik.Ömer ben ne alaka diyor@Yakamoz-Asi
Ömer ben ne alaka diyor@Yakamoz-Asi
hayatım elin değmişken hepsini temizle gitsinBen cogu zaman zaten ben ne alaka diyorum icimden de seslenmiyorum artik.
Yok ben seni temizlicem az kaldı kuaföre gideyim geleyim dehayatım elin değmişken hepsini temizle gitsin
İşte bende iç sesini duyup dedimBen cogu zaman zaten ben ne alaka diyorum icimden de seslenmiyorum artik.
gelin başı yaptırıp kanal 7 binasına koşucan galibaYok ben seni temizlicem az kaldı kuaföre gideyim geleyim de
@12.Adam @serhatt @Yakamoz-Asi
------
İşte bende iç sesini duyup dedim
Şimdiden eline sağlık.Yok ben seni temizlicem az kaldı kuaföre gideyim geleyim de
@12.Adam @serhatt @Yakamoz-Asi
------
İşte bende iç sesini duyup dedim
Manyakgelin başı yaptırıp kanal 7 binasına koşucan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?