🤣🤣🤣Ne güzel maşallah@Angelica nın Best friendi eda
🤣🤣🤣Ne güzel maşallah
Kötülerin sonuKazananı tebrik ederim. Ama ben Cemre'ciyim.
🤣🤣Ohhhh
Ayyy bir de hetero numarası yapıyordu kızın biriyleTahsin ve sevgilisi Ceyhun Erdaş, final stresini atıyor;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Kazananı tebrik ederim. Ama ben Cemre'ciyim.
🤣🤣Ohhhh
@serhatt ve @eemre bacılarıma yönelik bir reklam olmuşTahsin ve sevgilisi Ceyhun Erdaş, final stresini atıyor;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Aaa ben bunlara mı kaldım ayol hiç de bana hitap etmiyorlar.
Vay çakma italyan vay
Fragman bugün gelsin artık. İlk yedeklerin gelecek olması + oyun düzenin değişmesini merakla bekliyorum.
Yarışmanın en iyi sezonu da 2020 sezonuymuş bence, bu da ispatlanmış oldu.
Hak edenin değil de torpilli olanın kazandığı bir program daha oldu. Gelecek sezon dibi görür umarım.
Kazı iyi pişirdiği an bitti bu iş zaten, MasterChef’in ikinci kadın şampiyonu.
Esra Kuzumm 💚💚💚
Ağlayarak izledim sonunu 💚💪🧿
Kahkaha attım bayıldı mı harbi
🤣🤣Ohhhh
Aaa ben bunlara mı kaldım ayol hiç de bana hitap etmiyorlar.
kuzum abla final tabağında ilk puanını aldığında, kazanırken insanlar ne kadar mutluPardon düzeltim 😂
Ötekiler nasıldı acaba emre 😂kuzum abla final tabağında ilk puanını aldığında, kazanırken insanlar ne kadar mutlurönesans tablosu gibi) @Dosi @Carpe Diem
Ekli dosyayı görüntüle 125054
Iyyy pabucumun yarışması. .sskuzum abla final tabağında ilk puanını aldığında, kazanırken insanlar ne kadar mutlurönesans tablosu gibi) @Dosi @Carpe Diem
Ekli dosyayı görüntüle 125054
senin pabuç da 44 numaradı en az deve gibi boyun var bu durumda iyi biş idedin yarışmayaIyyy pabucumun yarışması. .ss
44 değil 46senin pabuç da 44 numaradı en az deve gibi boyun var bu durumda iyi biş idedin yarışmaya
Tahsin ve sevgilisi Ceyhun Erdaş, final stresini atıyor;
Login • Instagram
Ötekiler nasıldı acaba emre 😂
Yarışma sayesinde sevgili yapmış44 değil 46
Kız gerçekten var dimi misal @eemre de bunu kendinin sanıyor, platonik ve hayali şekildeBenim hatun daha güzel
Kız gerçekten var dimi misal @eemre de bunu kendinin sanıyor, platonik ve hayali şekildeseninki de öyle değildir umarım
https://twitter.com/x/status/1744097437994619278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?