Hasta olduğu yüzünden belli bir de
Aynen öyle nasıl kabul eder bunu ya
Hasta olduğu yüzünden belli bir de
Kız neredesin hadi oynamayaAynen öyle nasıl kabul eder bunu ya
Burdayım hadi oynayalım 💃💃
@The_Erinch in kuzum esrası en başarılı kadın oldu böyleceBurdayım hadi oynayalım 💃💃
Hiç sanmıyorum ama elenmesine çok sevindim ya😍@The_Erinch in kuzum esrası en başarılı kadın oldu böylece
Neyse haftaya da sergen ya da Tahsin gider umarımacun ayar çekmiş diyolla sosyal medyadan linç artınca
Elenme ihtimali en yüksek Esra ve Batuhan bence esrayı elemezler 1 kadın kalsın bireysele diye o yüzden ya da batu ya da 2021 sen biri gider bence şans %50Hiç sanmıyorum ama elenmesine çok sevindim ya😍
Esra elenmesin şampiyon olsun 😍Elenme ihtimali en yüksek Esra ve Batuhan bence esrayı elemezler 1 kadın kalsın bireysele diye o yüzden ya da batu ya da 2021 sen biri gider bence şans %50
1 tanesi kalsa yeter Somer olabilir ya sa tamamen gitsinlerDün geceden beri şeflerden haber var mı malum kıymetliyi elediler sfjdfsdhjdshjdsfhsdf. Çoook uzun zaman önce elenmesi gerekiyordu ama baktılar reytinglerde düşüş var daha fazla koruyamadılar. Yarışma şimdi daha huzurlu bir şekilde devam eder ancak seneye devam edilecekse şeflerin mutlaka değiştirilmesi gerekiyor. Ben dahil çoğu kişinin gözünde imajları çok düştü.
Komple değişmeleri gerek. Bence onlar da yoruldu.Batuhan kabak yerine tahin pekmez tatlısı yapmış
------
1 tanesi kalsa yeter Somer olabilir ya sa tamamen gitsinler
Kız koca ararken @serhatt @Carpe Diem @Dosi @eemre ve sen de böylesinizEsra elenmesin şampiyon olsun 😍
Sen böyleymişsin diyorlar.
Azıcık orjinallik amaSen böyleymişsin diyorlar.
Bundan sonra ne dersen aynı cevabı alacaksın.Azıcık orjinallik ama
No problem o zaman sonun bu havuzda boğulmak olur 🕋Bundan sonra ne dersen aynı cevabı alacaksın.
Sen boğul daha çok senin ilgi alanın.No problem o zaman sonun bu havuzda boğulmak olur 🕋
Havuzdakiler senin ilgi alanıb gibi sankiSen boğul daha çok senin ilgi alanın.
Senin ilgi alanınmış öyle diyor herkesler.Havuzdakiler senin ilgi alanıb gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?