'MasterChef Türkiye All Star'ın Yeni Jüri Üyesi Kim Oldu? | TV8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömür akkor Somer şef gibi ekran yüzü değil, onun kadar ilgi çekme kabiliyeti yok...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Açıkçası Allstar olduğu için 4 Jüri daha keyifli olacaktır...
Umarım Somer Şefde olur...

Bırakıcaksa da en azından Allstar dan sonra bıraksın...

Acun patlamalara doyamadı. :F Somer olmadan All Star da elinde patlayacaktır. :A

• Güldürdün
Öncelikle MasterChef’in All-Star sezonunun tutmama ihtimali olduğunu düşünmüyorum.

Ancak eski sezonları da takip etmiş biri olarak Somer Şef olmadan yarışmadan aldığımız keyif baya bir düşecek. Üç şefin uyumu, birbirlerini tamamlamaları sezonlar geçtikçe tavan yapmıştı. All-Star sezonunda izleyeceğimiz yarışmacılar da bu adamların elinden geçti, o yüzden burada olması kesinlikle gerekiyordu. Gönderinin herhangi bir yerine Somer Şef’in etiketlenmemiş olması da dört jüri ihtimalini ortadan kaldırıyor bence. Ah be şefim…

Sebep?
Bir insan tutan üçlüyü neden değiştirmek ister ki? Çok anlamsız bir hareket gibi geldi bana.

• Beğendim
Sebep?
Bir insan tutan üçlüyü neden değiştirmek ister ki? Çok anlamsız bir hareket gibi geldi bana.
Somer Şef bizzat kendisi birçok defa MasterChef dışında da bir çok iş ile uğraştığını ve vakit zor bulduğunu açıklamıştı. Muhtemelen çekim günleri ve saatleri uyuşmamıştır. Sezon finalinde keza All Star ile gelecek sezon karşınızda olacağız demişti.

Son düzenleme:
  • Okudum
Reactions: TenTen and 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...