Master of None'ın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Master of None'ın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

CR7iEPBXIAAdXxb-600x315-150x150.jpg

Netflix'in yeni komedi dizisi Master of None'ın tanıtım fragmanı yayınlandı.

Dizi bir Netflix klasiği olarak 6 Kasım'da tüm bölümleri aynı gün içerisinde yayınlanacak. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Bir komedi dizisi daha vardı başrol de 2 teyze vardı. :) Onun izlemiştim güzeldi. :D Bu içime sinmedi pek. :)
fragmanda ki başrol pek umut vermiyor ? nerden bulmuşlar yumurta kafalı arabı ? :) güzel birşeylerde yok gibi yinede ilk bölümüne bakarım :)

Oha kadrosu baya iyi ya. :D Ben Krysten'e odaklandığım için fark edememiştim. :D Bay güzeller varmış. :)

@Çiğdem- zorlanacaktı diziyi izlerken. :A
kadro harikaymış ben de izlerim tek tek elleyip inceledim saydığım isimleri :))
ayrıca diziye imdb de nasıl 8.5 puan vermişler dizi başladımı?

özellikle art rollerdeki kapuçino güzel duruyor :)

kadro harikaymış ben de izlerim tek tek elleyip inceledim saydığım isimleri :))
ayrıca diziye imdb de nasıl 8.5 puan vermişler dizi başladımı?

özellikle art rollerdeki kapuçino güzel duruyor :)
Valla bende baktım şimdi şaşırdım. :D Acaba eleştirmenler mi oyladı anlamadım. :)
Bu arada Daredevil'de 8.9 hala çok iyi. :)

daradevil i bilmemde @Çiğdem- in the flash dizisinin imdb si külliyen hatalı ya da imdb yi ergenler bastı :))
Ben Netflix'ten bir zombi dizisi bekliyorum bu arada. :) Zombi dizileri iyi reyting alıyor.Sizin Z-Nation, Syfy kanalının en çok reyting alan diziymiş. :) Umarım Netflix bu işe el atar. :D

Ben Netflix'ten bir zombi dizisi bekliyorum bu arada. :) Zombi dizileri iyi reyting alıyor.Sizin Z-Nation, Syfy kanalının en çok reyting alan diziymiş. :) Umarım Netflix bu işe el atar. :D
sfyf kanalında bişey izliyorum diyordum uzun süre aklıma gelmedi? geçen gün işte senin hangi dizi hangi gün yayınlanacak listende rastlayınca jeton düştü :))
o knalda başka bir cacıkda yok o yüzden z. nation u ellerinden çıkarmazlar kolay kolay :)