Maskeli Fedai'nin Forumdaki 8. Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana da mı böyle kısa bir konu açaçaktın @Araf ? İsabet olmuş kendim açmam

Ama @Maskeli Fedai için ideal olmuş. Kısa ve öz onu anlatan bir konu. Beğendim aslında
Destan yazardım da, biraz kısa oldu. Hızlı açtım, ondan oldu aslında. Uzun mesajları da siz yazarsınız artık.

Destan yazardım da, biraz kısa oldu. Hızlı açtım, ondan oldu aslında. Uzun mesajları da siz yazarsınız artık.
Ben ona tebriğimi profilde yaptım. Onu bile yapmamam gerekirdi. O benim konumda etmeyip üstüne bana hediye verilmemesi üzerine birlik mesajları verdi kankalarıyla. Tüm bunlara rağmen benden konu ve hediye beklentisi varmış 😱
Bakalım o bana hediye vermeyenler burada ne tavır gösterecek. İzleyip göreceğim

Parantez içi reyiz bambaşka bir hayat tarzıdır...
O parantez içi reyiz ki her daim olacak olanı gösterir...
Biz normal cümlelerimizde böyle böyle yapacağız deriz, hayal satarız ama işin gerçeğini her daim parantez içi reyiz gösterir... Misal ben bugün 10 bölüm dizi izleyeceğim diyip hayal satarım... Parantez içi ise bana gerçekleri gösterir...
(İzleyemedi)

Güneydoğunun Parisine Selam Olsun..
Sen kendini Parisde zannetsende

Daha Nice 8 Yılların Olsun Forumda.

Fikirlerin tükenmesin,canın sıkılmasın,sağlığın yerinde olsun ki her zaman iki kelam ın olsun forum

Senin olduğundan şüpheleniyorum

Seviliyorsun Kardeşim.
Sevgilerimle​

Sabar konseyinin üyesi ( ) reisim Nice yıllara 🎂 Forumunuz Kutlu,Muhabbetiniz Tatlı,Sabarınız Güçlü Olsun.Bunlarda benim hediyelerim içinde ufak bir sürprizde olabilir.

Reactions: Maskeli Fedai