bir oy için kırk takla atmışsın @serhatt yamtiriğinden bile oy dilenmişsin(Çiğdem'in algı oyununa gelmemeliydin)
sen gitte az öte de oyna ayarsız kobrabir oy için kırk takla atmışsın @serhatt yamtiriğinden bile oy dilenmişsinyalı kazığının cücük kadar karizması vardıysa bile onuda bitirdin maskeli dümbeleği
Ahahahbir oy için kırk takla atmışsın @serhatt yamtiriğinden bile oy dilenmişsinyalı kazığının cücük kadar karizması vardıysa bile onuda bitirdin maskeli dümbeleği
hakareti bile değişik bu kazmanın yine bula bula sivri bir nesne bulmuşsen gitte az öte de oyna ayarsız kobra
yani @kerem çamura düştü çekip çıkarayım demiyorsun aynı çamurda bende yuvarlanıp fok olayım diyorsunAhahahFoklarının geleceği için sussan iyi olurBirde en azından sıvamıyorum diğer üye arkadaş gibiAdam herkesi etiketleyip övüyor herkesiOnun yanında bu hiçbir şey
O çamurda boğulasın inşallah .ss Seni o çamurdan çıkaran senin gibi olsunyani @kerem çamura düştü çekip çıkarayım demiyorsun aynı çamurda bende yuvarlanıp fok olayım diyorsun
ne diyim girdiğiniz çamurda boğulun
@Maskeli Fedai stres yapmayani @kerem çamura düştü çekip çıkarayım demiyorsun aynı çamurda bende yuvarlanıp fok olayım diyorsun
ne diyim girdiğiniz çamurda boğulun
Ben herkesten farklı hakaret ederim öyle herkesin ettiği küfürleri etmemhakareti bile değişik bu kazmanın yine bula bula sivri bir nesne bulmuş
Seni Alamancı seni
sonunda boncuklar bitti gerçek pis kimliğine dönüş yaptın tamda oylamaya saatler kala takke düştü keltoş ortaya çıktı ayan beyanO çamurda boğulasın inşallah .ss Seni o çamurdan çıkaran senin gibi olsun
Oh be sonundasonunda boncuklar bitti gerçek pis kimliğine dönüş yaptın tamda oylamaya saatler kala takke düştü keltoş ortaya çıktı ayan beyan
dur birazda seninle uğraşayım sende içindeki kini nefreti dışa çıkarda akşam sertabın ümüğünü sıkayım biraz
Benle uğraşmaya başladığına göre beni özledin.dur birazda seninle uğraşayım sende içindeki kini nefreti dışa çıkarda akşam sertabın ümüğünü sıkayım biraznasıl olsa kolayını öğrendim sahte iltifatlardan kurtulmak için iltifat sahibini yerin dibine sok sonunda patlayıp gerçek kimliklerine bürünüyorlar
Sağol kardo güzel mesajların için6 yılda 30 bin mesaj yazarak büyük bir başarı gerçekleştirmişsin kardo. 100 binlerce mesaj yazmaktansa az ve öz yazmak en iyisi.Böyle az ve öz ama sıva dolu mesajlar yazmaya devam, seni takdir ve tebrik ediyorum.
Al bu da hediyen, sanat.
Canım beni niye etiketledin? @Maskeli Fedai kendisi benim hiç bir kutlama konumda yoktu. Bakmıyoruz birbirimizin kusuruna oyüzden
aaa aranızdaki kişisel husumetlere beni alet etmeyinCanım beni niye etiketledin? @Maskeli Fedai kendisi benim hiç bir kutlama konumda yoktu. Bakmıyoruz birbirimizin kusuruna oyüzdenama madem etiketlendim ve bir de en ortak arkadaşımız kıymetli değerli arkadaşım @Doğu nun hatırına en sevdiği arkadaşları arasında olduğu için Maskeliye kuru bir tebrik yapayım(acaba hanginizi sıvamış oldum burda? )@destere
Tebrikler @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?