'Maske Kimsin Sen'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Başlasın bakalım nasıl olacak eğlenceli birşeye benziyor

Geçen FOX-a geçdiği ile ilgili konuda bunu yazmıştım:

Yılbaşında veya 1 Ocakta yayınlasalar, belki izlenir ilk bölüm.

Doğru yolu bulmuşlar. Bence ilk bölümü izlenir 3 civarında.

31 Aralık'ta başlaması bence daha iyi olurdu. Pazar akşamı belki ilgi görür ama alacağı en fazla 3 olur gibi.

İlk iki bölümünü izlerim , ondan sonra izlemeye devam edip etmeyeceğime karar veririm.

Reactions: Aserat
Hayret bizim mıymıy klarnetçi ağlamak, somurtmak ve iç baymak dışında bir şey daha yapabiliyormuş: Gülmek ve eğlenmek. 😱 @kerem

Doğrusunu söylemek gerekirse orijinalini izlemediğim için bana da saçma geliyor kostümleri falan.
Amerikan mı acaba orjinali. Belkide orda eğlenceliydi bilemem. Amma bu fragmanlara baktım. Enerjiler, çekimler falan okay birçey diyemem amma cidden saçma bir format yani.

Amerikan mı acaba orjinali. Belkide orda eğlenceliydi bilemem. Amma bu fragmanlara baktım. Enerjiler, çekimler falan okay birçey diyemem amma cidden saçma bir format yani.
Aynen Amerikan sanırım, 2019'da yayınlanmış ilk. Hep aynı tip formatlara alıştık sanırım, farklı bir şeyler görmek iyi olur belki.

Reactions: Ahmed
Çukur'da oynayan Kubilay Aka, Martılar'ı söyleyen ise Pınar Deniz gibi geldi.

Bu arada Eda Ece'in olup Melis Sezen'in olmaması, Melis Sezen'in olup Eda Ece'nin olmaması kötü.
Bu hep böyle olmaz umarım.

Reactions: cookies
Cambaz'ı Hazal mı söylüyor yoksa Araf'tan dolayı mı bana öyle geliyor anlayamadım şu anda. Sesi de çok benziyor da aslında birine daha da bayağı benzettim ama kime benzettim bilmiyorum.