Seni hiç vapura bindin mi
Yılbaşında veya 1 Ocakta yayınlasalar, belki izlenir ilk bölüm.
Havuz başı partisi için pazardan bikini aldığı sahne. 🤩Seni hiç vapura bindin mi
Evet kostümler çok iyi..Orjinalden sapmadan ; göze hitap ediyor.YENİ FRAGMANLAR
@Burak97 @Alos @Gizmen @The_Erinch @Ahmed @Angelica @Yiğitt @slhttnmtl @Aserat @serhatt
Tek banamı saçma geliyor format?YENİ FRAGMANLAR
@Burak97 @Alos @Gizmen @The_Erinch @Ahmed @Angelica @Yiğitt @slhttnmtl @Aserat @serhatt
Doğrusunu söylemek gerekirse orijinalini izlemediğim için bana da saçma geliyor kostümleri falan.Tek banamı saçma geliyor format?
Çok alakasız birşey.
Amerikan mı acaba orjinali. Belkide orda eğlenceliydi bilemem. Amma bu fragmanlara baktım. Enerjiler, çekimler falan okay birçey diyemem amma cidden saçma bir format yani.Doğrusunu söylemek gerekirse orijinalini izlemediğim için bana da saçma geliyor kostümleri falan.
Aynen Amerikan sanırım, 2019'da yayınlanmış ilk. Hep aynı tip formatlara alıştık sanırım, farklı bir şeyler görmek iyi olur belki.Amerikan mı acaba orjinali. Belkide orda eğlenceliydi bilemem. Amma bu fragmanlara baktım. Enerjiler, çekimler falan okay birçey diyemem amma cidden saçma bir format yani.
Alman ve Bulgar versiyonu da varAmerikan mı acaba orjinali. Belkide orda eğlenceliydi bilemem. Amma bu fragmanlara baktım. Enerjiler, çekimler falan okay birçey diyemem amma cidden saçma bir format yani.
Gerçekten şıkır şıkır bir program olacak gibi. Umarım tutar ya. İzlemesi çok keyifli olacak.YENİ FRAGMANLAR
Eğlenmiş gibi yapıyordur kesin.Hayret bizim mıymıy klarnetçi ağlamak, somurtmak ve iç baymak dışında bir şey daha yapabiliyormuş: Gülmek ve eğlenmek. 😱 @kerem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?