'Maske Kimsin Sen'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Başlasın bakalım nasıl olacak eğlenceli birşeye benziyor :D

Geçen FOX-a geçdiği ile ilgili konuda bunu yazmıştım:

Yılbaşında veya 1 Ocakta yayınlasalar, belki izlenir ilk bölüm.

Doğru yolu bulmuşlar. Bence ilk bölümü izlenir 3 civarında.

31 Aralık'ta başlaması bence daha iyi olurdu. Pazar akşamı belki ilgi görür ama alacağı en fazla 3 olur gibi.

Hayret bizim mıymıy klarnetçi ağlamak, somurtmak ve iç baymak dışında bir şey daha yapabiliyormuş: Gülmek ve eğlenmek. 😱 @kerem

Doğrusunu söylemek gerekirse orijinalini izlemediğim için bana da saçma geliyor kostümleri falan. :bilmem:
Amerikan mı acaba orjinali. Belkide orda eğlenceliydi bilemem. Amma bu fragmanlara baktım. Enerjiler, çekimler falan okay birçey diyemem amma cidden saçma bir format yani. :D

Amerikan mı acaba orjinali. Belkide orda eğlenceliydi bilemem. Amma bu fragmanlara baktım. Enerjiler, çekimler falan okay birçey diyemem amma cidden saçma bir format yani. :D
Aynen Amerikan sanırım, 2019'da yayınlanmış ilk. Hep aynı tip formatlara alıştık sanırım, farklı bir şeyler görmek iyi olur belki. :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Çukur'da oynayan Kubilay Aka, Martılar'ı söyleyen ise Pınar Deniz gibi geldi. :A

Bu arada Eda Ece'in olup Melis Sezen'in olmaması, Melis Sezen'in olup Eda Ece'nin olmaması kötü. :bilmem: Bu hep böyle olmaz umarım.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Cambaz'ı Hazal mı söylüyor yoksa Araf'tan dolayı mı bana öyle geliyor anlayamadım şu anda. Sesi de çok benziyor da aslında birine daha da bayağı benzettim ama kime benzettim bilmiyorum. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman