Unicorn da yarışma boyunca çok iyiydi ama diğer ikisi çıtayı ayrı bir yere taşıdı o yüzden ilk 2 onların hakkı.Bence 1-) Aslan 2-) Unicorn 3-) Tavuskuşu olacak gibime geliyor.![]()
------
Ve beklediğim/istediğim gibi maske açma sırası Berna Laçin'de.
Unicorn da yarışma boyunca çok iyiydi ama diğer ikisi çıtayı ayrı bir yere taşıdı o yüzden ilk 2 onların hakkı.Bence 1-) Aslan 2-) Unicorn 3-) Tavuskuşu olacak gibime geliyor.![]()
Seyirci de senin gibi düşünüyormuş.Unicorn da yarışma boyunca çok iyiydi ama diğer ikisi çıtayı ayrı bir yere taşıdı o yüzden ilk 2 onların hakkı.
------
Ve beklediğim gibi maske açma sırası Berna Laçin'de.![]()
Olması gereken oldu diyelim.Seyirci de senin gibi düşünüyormuş.![]()
Çok güzel konuşuyor, reklam yapması bile sırıtmadı.İlk haftalarda Unicorn için sürekli Doğa Rutkay'ın bahsinin geçmesi aklıma geldi.Tahmin edilmesi zor isimlerden biri oldu kabul edelim.
Olması gereken oldu diyelim.
------
Berna Laçin kendi oyunlarının da reklamını sıkıştırdı araya.
------
Berna hanım bol bol konuşun da yarışmanın bitmesi olabildiğince ertelensin böyle devam.@Cervantes
Tavuskuşu mu kazanmış, şaşırdım. 😱
Aslan'ın elindekini ödül sanmıştım o yüzden o şampiyon olmuştur diye düşündüm ama sanırım maskesini tutuyor.Tavuskuşu mu kazanmış, şaşırdım. 😱
Kubilay şaşırtmadı, ben elendim nasıl olsa dedi herhalde.![]()
Ben de elenenler birlikte fotoğraf çekilmişler diye düşündüm.Aslan'ın elindekini ödül sanmıştım o yüzden o şampiyon olmuştur diye düşündüm ama sanırım maskesini tutuyor.![]()
Tavuskuşu kazanırsa da hiç üzülmem ama Emre Altuğ profesyonel şarkıcı olduğu için mesleği o olmayan Özge Borak'ın kazanması daha anlamlı olur.Ben de elenenler birlikte fotoğraf çekilmişler diye düşündüm.Emre Altuğ'u aradı gözlerim.
![]()