Derya Baykal'dan o kolbastı nasıl çıktı onu düşüneceğim bir süre.Açıkçası Ümit, Hazer ve Derya Baykal, hepside bilinen ve ünlü denilcek isimler.. İleride dahada şaşırtıcı ve ünlü kişiler çıkabilir. Keyifle bekleyeceğim.
Hep 2 li 2li valla..ayna eşli; kuzgun eşli.4. BÖLÜM FRAGMANI
Umarım o değildir daha 2-3 dizide oynadı hala az ünlü sınıfında bence.Eda Ece olmasa jüri tahminleri karavana, Edacığım programa kalite katıyor
Yarın Ayna kostümünde olduğunu düşündüğüm Biran Damla Yılmaz'ı bu kez tanıyacak mı bakalım![]()
Sesi çok benziyor bilemedim, Suzan Kardeş bekleyip Derya Baykal çıkması gibi olabilir tabiUmarım o değildir daha 2-3 dizide oynadı hala az ünlü sınıfında bence.![]()
Kafandaki gibi olsaydı Yayın anında RTÜK devreye girerdi 🤭🤭🤭🤭Şimdi zaten oscar etkinliğinden film izlemeye gidiyorumSıkıldım. Ben böyle hayal etmemiştim
![]()
Nedense Candan kardeşlerden biri çıkacak diye korkuyorum altından, yoksa çok beğendiğim bir kostum.Eda Ece olmasa jüri tahminleri karavana, Edacığım programa kalite katıyor
Yarın Ayna kostümünde olduğunu düşündüğüm Biran Damla Yılmaz'ı bu kez tanıyacak mı bakalım![]()