NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

Eğlenceli ben sevdim.. Kostümler harika.. Ama Tanselin o sesi ile bağırıp çağırması ve Doğunun bayık esprileri olmasa daha iyi olacak.
Tansel ilk bölümde çok bağırıyordu, ikinci bölümde yormuyor bence. Doğu güldürüyor yine de ya, renk katıyor. Ek olarak Melis Sezen'in enerjisini daha çok sevdim Eda Ece'den. Dörtlü olunca ortam daha iyi olur bence. :D

• Beğendim
Reactions: Mr.At
Geçen haftaki en favori iki ismim Aslan ve Ağaç'ın aynı düelloya denk gelmesi kötü olmuş. :T: Ama ipuçlarının farklı olmasına sevindim. :A
------

Evet evet Aslan kesin Özge Borak. :A Hem Türkçe şarkı olunca sesi daha iyi anlaşılıyor bir de ipucunda Eyvah Eyvah dedi. :A

Başladı benim ekran karnavalım. Bu programa destek çıkılması gerek. Her zaman böyle kaliteli programlar gelmiyor.

Geçen haftaki en favori iki ismim Aslan ve Ağaç'ın aynı düelloya denk gelmesi kötü olmuş. :T: Ama ipuçlarının farklı olmasına sevindim. :A
------

Evet evet Aslan kesin Özge Borak. :A Hem Türkçe şarkı olunca sesi daha iyi anlaşılıyor bir de ipucunda Eyvah Eyvah dedi. :A
+
FImH7q_XIAQHQ13

------

Jürinin soru sorma hakkını kaldırmışlar sevindim. :A İlk 2 bölüme göre genel işleyiş ve konuşmalarda da değişiklik var zaten.

Canlı yayın çalışmıyor :( internete yükselenince izleyeceğim :(

Şimdi de Eda Ece buldu. 😱 İlk 2 bölüm saçma sapan tahminlerle geçerken şimdi herkese akıl yüklenmiş. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes

Forum İstatistikleri

Konular
176,254
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs