Unicorn da yarışma boyunca çok iyiydi ama diğer ikisi çıtayı ayrı bir yere taşıdı o yüzden ilk 2 onların hakkı.Bence 1-) Aslan 2-) Unicorn 3-) Tavuskuşu olacak gibime geliyor.
------
Ve beklediğim/istediğim gibi maske açma sırası Berna Laçin'de.
Unicorn da yarışma boyunca çok iyiydi ama diğer ikisi çıtayı ayrı bir yere taşıdı o yüzden ilk 2 onların hakkı.Bence 1-) Aslan 2-) Unicorn 3-) Tavuskuşu olacak gibime geliyor.
Seyirci de senin gibi düşünüyormuş.Unicorn da yarışma boyunca çok iyiydi ama diğer ikisi çıtayı ayrı bir yere taşıdı o yüzden ilk 2 onların hakkı.
------
Ve beklediğim gibi maske açma sırası Berna Laçin'de.
Olması gereken oldu diyelim.Seyirci de senin gibi düşünüyormuş.
Çok güzel konuşuyor, reklam yapması bile sırıtmadı.İlk haftalarda Unicorn için sürekli Doğa Rutkay'ın bahsinin geçmesi aklıma geldi.Tahmin edilmesi zor isimlerden biri oldu kabul edelim.
Olması gereken oldu diyelim.
------
Berna Laçin kendi oyunlarının da reklamını sıkıştırdı araya.
------
Berna hanım bol bol konuşun da yarışmanın bitmesi olabildiğince ertelensin böyle devam.@Cervantes
Tavuskuşu mu kazanmış, şaşırdım. 😱
Aslan'ın elindekini ödül sanmıştım o yüzden o şampiyon olmuştur diye düşündüm ama sanırım maskesini tutuyor.Tavuskuşu mu kazanmış, şaşırdım. 😱
Kubilay şaşırtmadı, ben elendim nasıl olsa dedi herhalde.
Ben de elenenler birlikte fotoğraf çekilmişler diye düşündüm.Aslan'ın elindekini ödül sanmıştım o yüzden o şampiyon olmuştur diye düşündüm ama sanırım maskesini tutuyor.
Tavuskuşu kazanırsa da hiç üzülmem ama Emre Altuğ profesyonel şarkıcı olduğu için mesleği o olmayan Özge Borak'ın kazanması daha anlamlı olur.Ben de elenenler birlikte fotoğraf çekilmişler diye düşündüm.Emre Altuğ'u aradı gözlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?