NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

Geyik veya Dinozor'la vedalaşacağız bence.
------

Hadi geçen hafta neyse de bu hafta Kuzgun değil Aslan, Tavuskuşu veya Unicorn 1. çıkmalıydı.
------

Tavuskuşu'nun ilk 4'e bile girememesi skandalı..

Ve Dinozor gidiyor. Zaten Ejderha'dan sonra onun elenmesi gerekirdi doğru sıralama oldu.
------

Ve sürpriz olmayan şekilde Müge Boz

Ve final öncesi son bölüm de bitti.
Her hafta hem izleyip hem yorumlamaktan (her ne kadar tek başıma olsam da) büyük keyif alıyordum ve aynı şekilde pek çok kişinin de cumartesi eğlencesi haline gelmişti o yüzden saçma sapan şeyler yüzünden başının yenmesine çok üzülüyorum. Tabii gelecek hafta tüm maskelerin açılması bölümü daha da ilgi çekici yapacak ama keşke planlandığı gibi 13 hafta sürseydi biz beklemeye razıydık.

Eda Ece'nin de dediği gibi Maske bunu hak etmedi.

https://twitter.com/x/status/1489689122339971072

Ördek'in Aslı Bekiroğlu olduğu kesinleşti, programın Instagram sayfasını takibe almış
Sesini duyduğumdan beri emindim ama ihtimaller de kafa karıştırıcıydı. Bugünkü albüm göndermesi de Emir Ersoy - 1977 albümünde olduğunu ima etti ama kimse anlamadı

Böyle harika bir programın bitmesi beni çok üzüyor
keşke dijitale geçse

Reactions: cookies
Reactions: Aserat
"Parası neyse verdim aldım" dediği an koptum.
Arada iyi şaka da yapabiliyormuş meğer.
Alican'ın "o zaman ben yokum" demesine karşılık "2000 lira alıyorsun tabii ki olacaksın" demesi de güzeldi.

------

Bu hafta film müzikleri konsepti varmış. Üstelik Tavuskuşu vs Geyik, Unicorn vs Ördek, Aslan vs Kuzgun düelloları olacakmış tabii ki favorim Aslan.

Reactions: Cervantes
Eda Ece'nin çekimler sırasındaki üzüntüsü = Benim gelecek hafta Kırmızı Oda finalini izlerken modum
Çekim öncesinde de ağlamış belli, gözleri bile kızarmış.
Bitmesi gereken saçma işler devam ederken bu hafta Maske'nin, diğer haftada Kırmızı Oda'nın bitmesi.

------

Ne kadar çok konuştu Geyik. Bir an maskesini çıkaracak sandım.

------

Tavuskuşu elenir.

Son düzenleme:
Reactions: Aserat
Umarım Tavuskuşu son 3'e kalır.
------

Burcu'nun maskesini göreceğiz.