Aynen öyleBu ülke bu kafayla 2 arpa boy ilerleyemez...
Yazıklar Olsun...
Cumhurbaşkanı imzası ile genelge çıkartıldı.Olayı RTÜK veya diğer şeylere bağlamış bazı arkadaşlar ama Fox'tan bahsediyoruz. Fox, RTÜK veya diğer şeyleri dinleyecek bir kanal değil.
Reytinglerde ilk 10'a bile giremiyordu, Gönül Dağı'mın yayın hayatına son verdiği yeni yapımlardan biri oldu.
Bu ülke sadece at, kılıç, mafya, kadına şiddet vb. Den memnun.. Çünkü mevcut sistem sadece bunları hoş görüyor.Gerçekten tepkilerden mi yoksa özellikle son haftalarda çok düşen reytinglerden mi bittiğini bilemeyeceğiz ama maalesef ilkinden kaynaklanması daha olası görünüyor. Yoksa Benimle Söyle gibi yayına ara verip kalan bölümleri yazın verebilirlerdi. Son dönemde pek çok dizimin final haberini alsam da bu habere hepsinden daha çok üzüldüm çünkü dizi hegemonyası arasında hatasıyla sevabıyla hepimize iyi gelen, 2 saat boyunca dertlerimizi unutturan bir işti. Tabii bu ülkede dertlerimizin unutulmasına dahi izin verilmediği, aksine daha da körüklendiği için hemen elimizden alınması şaşırtmadı. Keşke bazılarına inat planlandığı gibi 13 hafta ekranda kalabilseydi ama maalesef olmadı. Yine de her şeye rağmen 2022'nin bize kattığı ilk güzelliklerden biri olarak kolay unutulmayacağı kesin.
15 reyting alsaydı, acaba gerçekten final yapar mıydı?Cumhurbaşkanı imzası ile genelge çıkartıldı.
Nasıl karşı gelmelerini bekliyorsun?
Seni Gönül Dağı izlemeye davet ediyorum.Bu ülke sadece at, kılıç, mafya, kadına şiddet vb. Den memnun.. Çünkü mevcut sistem sadece bunları hoş görüyor.
Daha çok şey yazacağım da gerek yok. Burada ki büyük çoğunluk fikrimi biliyor zatenGeçen çıkan yasadan sonra kalktığını düşünmek hiç saçma değil. Yerli ve milli ayağına bir eğlence programı daha kaldırıldı. 2.sezonu çıkar diyordum artık olmaz..
Dostum, Rating ile ilgisi olmadığını çok iyi biliyorsun da.. Neyse.15 reyting alsaydı, acaba gerçekten final yapar mıydı?
Reytingleri düşüktü, bu da bahanesi oldu işte.
Seni Gönül Dağı izlemeye davet ediyorum.
Beni kast etmişsin sanırım ama bunu dediğimde en azından tek grupta da olsa ilk 10'a girmişliği vardı son iki haftada iyice düştü. Ama burada olay büyük ihtimalle reyting kaynaklı olmadığı için bunun üzerinden konuşmak da anlamsız.Reytingleri kötüydü zaten, sürpriz bir karar değil. Ben bunu söyleyince oranların nesi kötü, gayet iyi diyen arkadaşlar vardı. Cevap olarak kanalı gösteriyordum ki beni haklı çıkardı yine... Farklı bir formattı ama süreklilik sağlayacak bir yanı yoktu ki, şaşırmadım o nedenle.
Resmi gazetede genelge yayınladı RteSon günlerde neler yaşandı ki? RTÜK soruşturma falan başlatacak dediler, ben ciddiye bile almamıştım?
Sen değil, birkaç üye daha vardı. Reytingleri çok iyi olduğu için mi bitiyor? Böyle işinize gelmeyen şeylere kılıf bulmak pek mantıklı gelmiyor bana. Bu yapımdan daha fazla reyting alan yapımlar biterken bu oranlarla bu işin devam etmesini beklemek pek mantıklı görünmüyor.Beni kast etmişsin sanırım ama bunu dediğimde en azından tek grupta da olsa ilk 10'a girmişliği vardı son iki haftada iyice düştü. Ama burada olay büyük ihtimalle reyting kaynaklı olmadığı için bunun üzerinden konuşmak da anlamsız.