Ben çoktan çıktım çünkü.Kepçe Kulak nasıl @Araf Çıkmadı yahuuu
Ben çoktan çıktım çünkü.Kepçe Kulak nasıl @Araf Çıkmadı yahuuu
Aman tövbe bismillah senin içine ne kaçmış öyle , benim tanıdığım @Cervantes benimle böyle konuşmazdı. Sessiz , efendi nazik ve naif biriydi. O bizim (Myd TV ve Zey Tv'nin) biricik kadrolu seyircimizdi🥺Biliyor da olabilirim , bilmiyor da olabilirim . Seni hiç alakadar etmez.
İşteee Kepçe sen olmalıydın n be adammm 😁😁😁Ben çoktan çıktım çünkü.
Belki bir üye 2 Maske altında yarışıyordur🤔İşteee Kepçe sen olmalıydın n be adammm 😁😁😁
Yok artık 😱😱😱😱Belki bir üye 2 Maske altında yarışıyordur🤔
Aman tövbe bismillah senin içine ne kaçmış öyle , benim tanıdığım @Cervantes benimle böyle konuşmazdı. Sessiz , efendi nazik ve naif biriydi. O bizim (Myd TV ve Zey Tv'nin) biricik kadrolu seyircimizdi🥺
Neden olmasın abi , belki finale kalan 2 Maskenin altında da @Dosi Vardır😁😊Yok artık 😱😱😱😱
Vayyy bee @Yakamoz-Asi nasıl sıyrıldında finale kaldın 😁😁😁
Evet @Mircan Saye Bu nasıl final tanıtımı.. Artık tüm ipuçlarını yazda görelim bakalım dostum
Evet kesinlikle @Dosi ve baştan beri sen sanılman için ona göre ipuçları ayarladı.
Hep beni zan altında bıraktılar, ben bile inandım ben olduğumaEvet kesinlikle @Dosi ve baştan beri sen sanılman için ona göre ipuçları ayarladı.
Çokkk fenasınnnn Baykuşşş Seniii 🤣😁🤣😁Evet kesinlikle @Dosi ve baştan beri sen sanılman için ona göre ipuçları ayarladı.
Sen bir ara acaba benim haberim olmadan mı eklediler beni moduna girdin , hatta @Mircan Saye 'ye seçtiğin kişilere maskeleri haber ediyor musun diye sordun galiba.Hep beni zan altında bıraktılar, ben bile inandım ben olduğuma
Bizim planlar tıkır tıkır işliyor @Yakamoz-Asi 😉Sen bir ara acaba benim haberim olmadan mı eklediler beni moduna girdin , hatta @Mircan Saye 'ye seçtiğin kişilere maskeleri haber ediyor musun diye sordun galiba.
Çokkk fenasınnnn Baykuşşş Seniii 🤣😁🤣😁
Belki hala oyun yapıyorum.Sen bir ara acaba benim haberim olmadan mı eklediler beni moduna girdin , hatta @Mircan Saye 'ye seçtiğin kişilere maskeleri haber ediyor musun diye sordun galiba.
Bizim planlar tıkır tıkır işliyor @Yakamoz-Asi 😉