Yanlış tahmin yine, ben yarışmıyorum.Gremlin dedim, diğerleri hakkında bir fikrim yok ama Gremli @Yiğitt gibi geliyor.
Ben yarışmıyorum ki, Gremlin değilim yani.
Miktar biraz fazla olur haberin olsun. 😂😂😂Yok ya anlamazlar , büyük şok olacak. 😄🤭
------
Sen de kadrolu seyirci olarak işe başla derdim ama Salı final. Bu son iki bölümlük işe alabiliriz. Bölüm başı ****** bin euro dolar frank🤭
Maske sahibi ismi koyuyor yani ne anlama geldiğini de bilmiyorum.😊Gremlin ne demek bu arada?@Mircan Saye
Niye yarışmıyorsun?Yanlış tahmin yine, ben yarışmıyorum.
------
Ben yarışmıyorum ki, Gremlin değilim yani.
Günün palavrası. .ssYoğunum
Gremlin sürpriz biri hazır olGünün palavrası. .ss
Umurumda değil.Gremlin sürpriz biri hazır ol
Ayda yılda bir tahmin yaptım, onda da güzel patladım.Köpek maskesinin arkasındaki isim bence @/The_Erinch
İlk ipuçlarından "romantik dizi/film sever"in yalan olduğunu düşünüyorum. Yaptığı her işi titizlikle yapar ve en sevdiği renk kırmızıdır (efsane avatarı Nemo'nun rengi ve Survivor'da desteklediği takımın yani Ünlülüer'in rengi).
Bu ipuçlarından ise "sporla ilgilenir"in fake olduğunu düşünüyorum. Spor takip eder ama ilgilenmez bence.Onun dışında son sezona Candan Erçetin ile damga vurdu MS'de ve reyting sonuçlarını da sıkı takip eder.
Maske üye uyumu müthişANKET SONUÇLARI AÇIKLANIYOR!!!YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
ANKET SONUÇLARINA GÖRE
EN YÜKSEK OYU ALARAK FİNALE YÜKSELEN MASKE
GREMLİN
DAHA AZ OY ALDIKLARI İÇİN
KÖPEK VE ASİL PENGUEN
MASKESİ BİRAZDAN BELLİ OLACAK!
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
------
KÖPEK MASKESİNİN ALTINDAKİ İSİM?
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
10 dakikada 3 tane etiket yolladın :SANKET SONUÇLARI AÇIKLANIYOR!!!YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
ANKET SONUÇLARINA GÖRE
EN YÜKSEK OYU ALARAK FİNALE YÜKSELEN MASKE
GREMLİN
DAHA AZ OY ALDIKLARI İÇİN
KÖPEK VE ASİL PENGUEN
MASKESİ BİRAZDAN BELLİ OLACAK!
------
KÖPEK MASKESİNİN ALTINDAKİ İSİM?
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?