The_Erinch
Favori Üye
Gelincik ata binmiş , ya nasip demiş.%10 ihtimal vermiştim, yine de doğru bildim @Dosi. @Cervantes kesin konuşmuştu ama yine de ben bildim. Beyaz Gelincik ilginç geldi gerçi ama ikinci ihtimal olarak tuttu.
@Tolstoyevski'ye bundan sonra Beyaz Gelincik diyelim, oysa @Dosi'ye daha çok yakışırdı.Gelincik ata binmiş , ya nasip demiş.
Artık beni rahat bırakın ve evet böyle bir isim seçerdim ama böyle bir maske değil
Ben hala inanmıyorum , bu işin içinde bir bit yeniği var.Artık beni rahat bırakın ve evet böyle bir isim seçerdim ama böyle bir maske değil
Daha yaratıcı özgün bir isim alırdım
Nagihan Karaderenin bir lafı vardir;AT KAFASI ÇOK BİLE KQLDI!!?!? 111?!??111!??
Uzerlerimize kumpaslar kurulmuş@Mr.At ve @Tolstoyevski iki iyi arkadaş olarak aynı anda açıklandılar
Siz @Tolstoyevski ne kadar plancı, kaosçu bilmezsiniz. Sırf oklar bana dönsün diye FB Fake ayarlamış. Beyaz Gelincik dizisini sevdiğimide kafasında tutmuş. Daha fazla sizi kndırmasın diye Maskesini indirmem gerekiyordu. Bana yardımcı olan @xdragxx @12.Adam ve @DarkLegenD 'e teşekkürler
Çok emin konuşan @Araf ve @Cervantes patladılar.
Burada bize de mi ima var?Gelincik ata binmiş , ya nasip demiş.
Kedi maskeli fotoğraf koydın, isim olarak Mosi yapardın herhalde.Artık beni rahat bırakın ve evet böyle bir isim seçerdim ama böyle bir maske değil
Daha yaratıcı özgün bir isim alırdım
Teşekkür ederim @Tolstoyevski 🤗Emeğine sağlık @Mircan Saye 🥳
Açıkçası evet planım şüpheyi @Dosi ‘ye yıkmaktı onun da çözdüğü üzere, hem onun meşhur “beyaz” kedisinden dolayı “beyaz”I seçtim hem de “gelincik” daha dişil olduğu için yanıltmak amaçlı bir stratejiydi ama galiba Lost kısmında hata ettikKeşke Kalifat ya da uyku sever deseydim. Ama yine de bi nebze de olsa işe yaramış, anket açılmış olsa çoğu kişi Dosi’yi seçerdi bendense
@Araf @Yakamoz-Asi @Cervantes @cehennet @EmreCan @Emre Ozansoy @The_Erinch
aynen öyle olduNagihan Karaderenin bir lafı vardir;
"Kiskaniyorsunn"
------
Uzerlerimize kumpaslar kurulmuş
------
Burada bize de mi ima var?
Kalifat veya Uyku sever dersen ben olmadigim anlasilirdi, malum bir fake ipucu gerekiyorEmeğine sağlık @Mircan Saye 🥳
Açıkçası evet planım şüpheyi @Dosi ‘ye yıkmaktı onun da çözdüğü üzere, hem onun meşhur “beyaz” kedisinden dolayı “beyaz”I seçtim hem de “gelincik” daha dişil olduğu için yanıltmak amaçlı bir stratejiydi ama galiba Lost kısmında hata ettikKeşke Kalifat ya da uyku sever deseydim. Ama yine de bi nebze de olsa işe yaramış, anket açılmış olsa çoğu kişi Dosi’yi seçerdi bendense
Benim aklımın ucundan bile geçmedi Dosi, direk yorum konularına baktım ve sen geldin.Emeğine sağlık @Mircan Saye 🥳
Teşekkürler @Aserat 😊Sivrisinek'in @Mr.At çıkması sürpriz oldu ama Gelincik niye @Dosi sanılıyormuş ki @Tolstoyevski olduğu yüz kilometre öteden anlaşılıyordu.
Neyse emeğine sağlık hem gerçeğiyle hem forum versiyonuyla güzel bir eğlence çıktı.@Mircan Saye
KIZ KULESİ SEVERİN ŞERRİ! 😱 Cehennet ne alaka?Açıkçası evet planım şüpheyi @Dosi ‘ye yıkmaktı onun da çözdüğü üzere, hem onun meşhur “beyaz” kedisinden dolayı “beyaz”I seçtim hem de “gelincik” daha dişil olduğu için yanıltmak amaçlı bir stratejiydi ama galiba Lost kısmında hata ettikKeşke Kalifat ya da uyku sever deseydim. Ama yine de bi nebze de olsa işe yaramış, anket açılmış olsa çoğu kişi Dosi’yi seçerdi bendense
Bu arada etiket listesinde @cehennet ne alaka? 😱Emeğine sağlık @Mircan Saye 🥳
KIZ KULESİ SEVERİN ŞERRİ! 😱 Cehennet ne alaka?Yanlış mı oldu.
@Cervantes nedeniyle yanlışlıkla olmuş, neyse bu vesileyle yad edelim kendisini
Ben taziyesini bile hazırlamıştım adamın.
Aynı anda 2 dizi ipucusu ele verdi seni.. En azı dan ben zorlanmadım 🤗 @Mr.At yakın zamanda tekrar foruma geri gelmesi ve onu fazla tanımamam hiç aklıma getirtmedi.Emeğine sağlık @Mircan Saye 🥳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?