Teşekkür ederim adminim, teveccühünüzForumumuzun sevilen isimlerinden biri. Benim de sevdiğim bir insan, konuşurken çok güzel bir enerji alıyorum ve samimi geliyor insana, dilerim aktifliğini korur.
Forumda oluşan savaş ortamı benim bu yönümü ortaya çıkardı, yoksa benim ne abazalığımı gördünüzForumun en içten abazasıdır diyebiliriz. Sürç-i lisan ettiysek edelim ne olacak.
Birlikte nice sıvalara diyelim o zaman sayın yoldaşımForumun ve sıvacıların olmazsa olmazı, değerli yoldaşım. Seviliyosun maşallah
Sıvacılıktan abazalığa muhteşem hayat hikayesiTeşekkür ederim adminim, teveccühünüzIyy ne sıva dolu bir mesaj oldu bu
Forumda oluşan savaş ortamı benim bu yönümü ortaya çıkardı, yoksa benim ne abazalığımı gördünüz
Birlikte nice sıvalara diyelim o zaman sayın yoldaşım
Teşeklürler değerli yoldaşım. Evet takım, oyuncu konularında hep bir zıtlık içindeyiz ama olur o kadar dediğin gibi önemli olan seviyeyi bozmadan muhabbetini etmek. Diğer sıvacı arkadaşlarımızla beraber buraları sıvamaya devam edeceğiz inşallah uzun süre boyuncaYoldaşlığımızın vazgeçilmezlerindendir kendisi. Bir çok konuda gidip zıt takımımı tutsa da fark etmez kalitesinden ödün vermiyor hiç. Karşılıklı adam gibi seviyeli bir şekilde tartışabiliyoruz sonuçta. Ha bir de adam gibi adam Galatasaray'lı olması bile yeter.Yoldaşlığımızın daim olması dileğiyle nice sıvalara yiğidim.
EyvallahSağlam adam.
Teşekkürler düşüncelerin için. Evet geç de olsa iyi ki katılmışım diyorum bende buraya iyi ki tanımışım sizleri2012 yılında kayıt olan ama 2016 yılında 'Merhaba' konusunu açıp aramıza gelen güzel insan. İyi ki geldi, iyi ki aramızda. İnşallah hep bizimle olur, seviliyor.
Nickimi hiç bu şekilde düşünmemiştimNamıdiğer KatliAM-
+18 anlam içermiyorSadece Türkçeye çevirdim
Zaten bu şekilde üye olmuş olsan kısa sürede banlanmıştınNickimi hiç bu şekilde düşünmemiştim
Yoldaşlarım bu nedir... @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnesForumun kalitesini düşüren üyelerden. Keşke banlansa.
KANIM DONDU.. Kütük dostuma neler demişsin öyle.. @DarkLegenD
Bu da ne böyle... @DarkLegenD tamam kalitesiz SİDABULYU dizilerini izleyip översin falan da bu nedir be kardeşim... Bizim medar ı iftiharımız canımız yoldaşımız @MasacRE ye bunu da demezsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?