Teşekkür ederim Dosi hanım. Hep beraber nice mesajlara inşallah. Ben sizi gelip kutlamadığım halde yine konumu açarak büyüklüğünüzü göstermişsinizForumumuzun sevilen, objektif, kaliteli üyesi ve benimde kendisi ile sohbet etmekten çok memnun olduğum @MasacRE forumdaki kaliteli mesajlarıyla 2 aylık bir süreçte 5.000 mesaj daha yazarak 25.000'ler Kulübüne girmiştir.
Bizlerle birlikte nice nice sabarlı mesajlarave aktifliğinin bu şekilde devam etmesini dileriz 🤗
Hediyem:
Teşekkürler
Teşekkür ederimTebrikler. Başarılarının devamını dilerim.
TeşekkürlerNice 25k'lara anti Selana Gomez
Çok teşekkürler. Nisa reisi destekleme serüveninde bir sen satmadın beni herhalde. Birileri görsün de utansın
Teşekkürler eskiciiTebrik ederim @MasacRE
Birileri görsün de utansın
Utku beyciğim,Ben satmak için sevmedim.Teşekkür ederim Dosi hanım. Hep beraber nice mesajlara inşallah. Ben sizi gelip kutlamadığım halde yine konumu açarak büyüklüğünüzü göstermişsiniz
Yalnız 2 aylık süreçte 5.000 mesaj yazma durumu hiç hoşuma gitmedi. Survivor çenemi düşürdü iyice. Bitsin artık yarışma da bir kenara çekilelim
Hediye de harika. Ah Scarlett ahh nasıl bir şeysin sen böyle bee
TeşekkürlerHediyeyi kendine aldın galiba
Teşekkür ederim
TeşekkürlerYalnız ben niye devamlı birilerinin antisi ilan ediliyorum ya
Çok teşekkürler. Nisa reisi destekleme serüveninde bir sen satmadın beni herhalde. Birileri görsün de utansınHediyeler için de sağol
Teşekkürler eskicii
Aynen. Silsek mi acaba@Dosi hanım bu konu mu?
Niye herkese benimle birlikte teşekkür ettin :STeşekkür ederim Dosi hanım. Hep beraber nice mesajlara inşallah. Ben sizi gelip kutlamadığım halde yine konumu açarak büyüklüğünüzü göstermişsiniz
Yalnız 2 aylık süreçte 5.000 mesaj yazma durumu hiç hoşuma gitmedi. Survivor çenemi düşürdü iyice. Bitsin artık yarışma da bir kenara çekilelim
Hediye de harika. Ah Scarlett ahh nasıl bir şeysin sen böyle bee
TeşekkürlerHediyeyi kendine aldın galiba
Teşekkür ederim
TeşekkürlerYalnız ben niye devamlı birilerinin antisi ilan ediliyorum ya
Çok teşekkürler. Nisa reisi destekleme serüveninde bir sen satmadın beni herhalde. Birileri görsün de utansınHediyeler için de sağol
Teşekkürler eskicii
Mesaj yerine ulaşmış demekYavaş kardeşim, kafam geldi...
Sanki geçen sefer de bu şekilde yaptığım için trip yemiştim
Hitimede mani oluyorsun.Sanki geçen sefer de bu şekilde yaptığım için trip yemiştim
Benim üstümden hit kasmayın lütfen Dosi hanımHitimede mani oluyorsun.
Tek tek cevapla artık 😏
Herşey karşılıklıBenim üstümden hit kasmayın lütfen Dosi hanım
Teşekkürler. Görürüz umarım hep beraber 50'leri
Konudaki yazıları okuyan varmış çok şükür2 ayda 5000 mesaj yazmak mı... Ve bunların tahmini 4000'i survivor mı... Benim bu durumu tebrik etmemi kimse sağlayamaz... SABARsever yoldaş @MasacRE dedik geldiğimiz duruma bak. Ne diyim ki ben şimdi... Tüylerimi ürpertiyorsun... Hediye ve tebrik falan yok sana, yallah survivor köyüne...
Ben hep detayları kaparım biliyorsun, come oooon...Konudaki yazıları okuyan varmış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?