MasacRE 25.000'ler Kulübünde

Forumumuzun sevilen, objektif, kaliteli üyesi ve benimde kendisi ile sohbet etmekten çok memnun olduğum @MasacRE forumdaki kaliteli mesajlarıyla 2 aylık bir süreçte 5.000 mesaj daha yazarak 25.000'ler Kulübüne girmiştir.

Bizlerle birlikte nice nice sabarlı mesajlara :Z ve aktifliğinin bu şekilde devam etmesini dileriz 🤗

Hediyem:

Teşekkür ederim Dosi hanım. Hep beraber nice mesajlara inşallah. Ben sizi gelip kutlamadığım halde yine konumu açarak büyüklüğünüzü göstermişsiniz :A

Yalnız 2 aylık süreçte 5.000 mesaj yazma durumu hiç hoşuma gitmedi. Survivor çenemi düşürdü iyice. Bitsin artık yarışma da bir kenara çekilelim :A

Hediye de harika. Ah Scarlett ahh nasıl bir şeysin sen böyle bee :bhr: :A
Tebrikler @MasacRE :bhr:

EWjlYxXX0AAUloj
Teşekkürler :D Hediyeyi kendine aldın galiba :A
Tebrikler. Başarılarının devamını dilerim. :D
Teşekkür ederim :D
Nice 25k'lara anti Selana Gomez :A
Teşekkürler :D Yalnız ben niye devamlı birilerinin antisi ilan ediliyorum ya :A
@MasacRE canım sabardaşım,nisaseverim nice mesajların olsun.Tebrikler Utku Beyciğim!

Çok teşekkürler. Nisa reisi destekleme serüveninde bir sen satmadın beni herhalde. Birileri görsün de utansın :A Hediyeler için de sağol :D
Teşekkürler eskicii :A

Teşekkür ederim Dosi hanım. Hep beraber nice mesajlara inşallah. Ben sizi gelip kutlamadığım halde yine konumu açarak büyüklüğünüzü göstermişsiniz :A

Yalnız 2 aylık süreçte 5.000 mesaj yazma durumu hiç hoşuma gitmedi. Survivor çenemi düşürdü iyice. Bitsin artık yarışma da bir kenara çekilelim :A

Çok teşekkürler. Nisa reisi destekleme serüveninde bir sen satmadın beni herhalde. Birileri görsün de utansın :A Hediyeler için de sağol :D

Utku beyciğim,Ben satmak için sevmedim. :bhr:

• Harika
Reactions: MasacRE

Niye herkese benimle birlikte teşekkür ettin :S
Özel olarak etmeliydin :( @Sherlock

Benim üstümden hit kasmayın lütfen Dosi hanım :A

Teşekkürler. Görürüz umarım hep beraber 50'leri :A
Bana teşekkürü tek mesajdan verdin sayılır, @Dosi 'yi de alıntılamışsın ama o teşekkür mesajı değil malum. @Dosi bak... :A 😱

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Dosi and MasacRE
2 ayda 5000 mesaj yazmak mı... Ve bunların tahmini 4000'i survivor mı... Benim bu durumu tebrik etmemi kimse sağlayamaz... SABARsever yoldaş @MasacRE dedik geldiğimiz duruma bak. Ne diyim ki ben şimdi... Tüylerimi ürpertiyorsun... Hediye ve tebrik falan yok sana, yallah survivor köyüne...

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
2 ayda 5000 mesaj yazmak mı... Ve bunların tahmini 4000'i survivor mı... Benim bu durumu tebrik etmemi kimse sağlayamaz... SABARsever yoldaş @MasacRE dedik geldiğimiz duruma bak. Ne diyim ki ben şimdi... Tüylerimi ürpertiyorsun... Hediye ve tebrik falan yok sana, yallah survivor köyüne...
Konudaki yazıları okuyan varmış çok şükür :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes