The_Erinch
Favori Üye
Topluyorum ahaliyiSeninde maşallahın var. Geçen sene survivorda tek takılıyordum, bu sene kalabalık tayfasıniz😊
Bir 3000 ler bende isterim Zeynep Hanım; 2000 ler gümbürtüye geldi
Topluyorum ahaliyiSeninde maşallahın var. Geçen sene survivorda tek takılıyordum, bu sene kalabalık tayfasıniz😊
Bu gece olursan açarım😊 yarına girermiyim bilmiyorum. Ortam biraz karışık ve ben bir süre giremeyebilirim yine.Topluyorum ahaliyiTabi evde kalma durumuda etkili oldu Survivorda ama iyi bir potansiyel var sayfada vallahi öyle bırakıp gitmek yok 😉
Bir 3000 ler bende isterim Zeynep Hanım; 2000 ler gümbürtüye geldi
Ben bir Survivora gideyim hazır @MasacRE ve @Maskeli Fedai ordayken ; 2 Barışı çekiştirekBu gece olursan açarım😊 yarına girermiyim bilmiyorum. Ortam biraz karışık ve ben bir süre giremeyebilirim yine.
Bu arada 4 bine açılmıyor. 3 binden sonra 5 bin ve ondan sonra 5er 5er gidiliyor. Yani 10,15, 20 gibi😊
200-250 aralığı yeterli değil, daha fazlasını bekliyoruz senden o zamanHaftalık çok çenem çalarsa 200-250 oluyor en fazla yani nerden baksak yine aylar sürer.
Artık emin olamıyorum. Sıvacılardan sözünde duran bir sen vardın ama sadece varDIN. O eskidendi
Teşekkürler abi. Dediğin gibi Survivor konusuyla birbirimizi daha fazla tanıdık, çok güzel bir ortam oldu orada daVay Survivor sayesinde daha fazla tanıdığım kardeşim...@MasacRE
Tebriklerrrrrr
Nice 20 000 lerin olsun dostum.Önce sağlığın yerinde olsun 😉
Sevgiyle Kal
Ozaman konuyu hazır edeyim
Teşekkürler Nisadaşım
Dur şimdi dolaylı yoldan büyük haliyle baktım fotoya, mobilden küçük ekranda başında aşçıların taktığı kepsten sandımNe oldu ünlü birisini koydum.
Çok uzun süre durmaz ya Afet hocama geri dönerim.Dur şimdi dolaylı yoldan büyük haliyle baktım fotoya, mobilden küçük ekranda başında aşçıların taktığı kepsten sandım
Bununla mı olacaksın bir süre? Enler etkinliğini erteledim Mayıs'a. Bu ara modum uygun değil. Zamanı gelince açtığımda en iyi avatar olabilecekmisin bakalım yine
Ama beğendim fotonu. İyiymiş😊 bence uzun bir süre kalsın buÇok uzun süre durmaz ya Afet hocama geri dönerim.
Teşekkür ederim.Ama beğendim fotonu. İyiymiş😊 bence uzun bir süre kalsın buYalnız abimin gençligindeki haline baya benziyormuşsun bu fotoda onu farkettim 😱 Kendisi sporla fazla haşir neşir haliyle var böyle bandajlı fotoları
Teşekkürler, karşı cinsten hediye verirsen daha memnun olurum zaten
Karşiya geçerse yine onu hediye ederdimTeşekkürler, karşı cinsten hediye verirsen daha memnun olurum zaten
TeşekkürlerTebrikler nice mesajlara.@MasacRE Tek ortak noktamız Avrupa Yakası herhalde ondan bir hediye vereyim.
Maşallah herkese hediye ama benimkinde söylendim yine tık yoktuTebrikler nice mesajlara.@MasacRE Tek ortak noktamız Avrupa Yakası herhalde ondan bir hediye vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?