MasacRE 20.000'ler Kulübünde

Seninde maşallahın var. Geçen sene survivorda tek takılıyordum, bu sene kalabalık tayfasıniz😊
Topluyorum ahaliyi :) :) :) Tabi evde kalma durumuda etkili oldu Survivorda ama iyi bir potansiyel var sayfada vallahi öyle bırakıp gitmek yok 😉

Bir 3000 ler bende isterim Zeynep Hanım; 2000 ler gümbürtüye geldi :bhr: :bhr: :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
Topluyorum ahaliyi :) :) :) Tabi evde kalma durumuda etkili oldu Survivorda ama iyi bir potansiyel var sayfada vallahi öyle bırakıp gitmek yok 😉

Bir 3000 ler bende isterim Zeynep Hanım; 2000 ler gümbürtüye geldi :bhr: :bhr: :bhr:
Bu gece olursan açarım😊 yarına girermiyim bilmiyorum. Ortam biraz karışık ve ben bir süre giremeyebilirim yine.
Bu arada 4 bine açılmıyor. 3 binden sonra 5 bin ve ondan sonra 5er 5er gidiliyor. Yani 10,15, 20 gibi😊

Bu gece olursan açarım😊 yarına girermiyim bilmiyorum. Ortam biraz karışık ve ben bir süre giremeyebilirim yine.
Bu arada 4 bine açılmıyor. 3 binden sonra 5 bin ve ondan sonra 5er 5er gidiliyor. Yani 10,15, 20 gibi😊
Ben bir Survivora gideyim hazır @MasacRE ve @Maskeli Fedai ordayken ; 2 Barışı çekiştirek :D :D :D

Haftalık çok çenem çalarsa 200-250 oluyor en fazla yani nerden baksak yine aylar sürer.
Artık emin olamıyorum. Sıvacılardan sözünde duran bir sen vardın ama sadece varDIN. O eskidendi :(
200-250 aralığı yeterli değil, daha fazlasını bekliyoruz senden o zaman :A Emin ol ya, geç de olsa sözümü tutarım elbet :A
Vay Survivor sayesinde daha fazla tanıdığım kardeşim... :bhr: :bhr: :bhr: @MasacRE
:oley:Tebriklerrrrrr:oley:

Nice 20 000 lerin olsun dostum.Önce sağlığın yerinde olsun 😉

Sevgiyle Kal :love1:
Teşekkürler abi. Dediğin gibi Survivor konusuyla birbirimizi daha fazla tanıdık, çok güzel bir ortam oldu orada da :D

Hep beraber sağlıkla, mutlulukla burada nice mesajlara :bhr:

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: The_Erinch and Dosi
Tebrik ederim @MasacRE :A

B8D69CAC-727A-4947-8722-4070F37F64B3.jpeg

• Harika
Reactions: MasacRE
Ne oldu ünlü birisini koydum. :A:A
Dur şimdi dolaylı yoldan büyük haliyle baktım fotoya, mobilden küçük ekranda başında aşçıların taktığı kepsten sandım :A
Bununla mı olacaksın bir süre? Enler etkinliğini erteledim Mayıs'a. Bu ara modum uygun değil. Zamanı gelince açtığımda en iyi avatar olabilecekmisin bakalım yine :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Dur şimdi dolaylı yoldan büyük haliyle baktım fotoya, mobilden küçük ekranda başında aşçıların taktığı kepsten sandım :A
Bununla mı olacaksın bir süre? Enler etkinliğini erteledim Mayıs'a. Bu ara modum uygun değil. Zamanı gelince açtığımda en iyi avatar olabilecekmisin bakalım yine :A
Çok uzun süre durmaz ya Afet hocama geri dönerim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok uzun süre durmaz ya Afet hocama geri dönerim. :A
Ama beğendim fotonu. İyiymiş😊 bence uzun bir süre kalsın bu :A Yalnız abimin gençligindeki haline baya benziyormuşsun bu fotoda onu farkettim 😱 Kendisi sporla fazla haşir neşir haliyle var böyle bandajlı fotoları :A

• Harika
Reactions: mrt-06