MasacRE- 10.000'ler Kulübünde!

@MasacRE- kalın ve kırmızı dudaklı. :Z
Oooo, kalıncıyız.))

Oo hediye harika, çok teşekkürler :A

Teşekkürler :D

Oyy ne maç oldu be öldük öldük dirildik valla :A Sağolasın, hediye de çok güzelmiş. Seni Japon kültürüyle selamlıyorum, koniçiva :A

Ne günlerdi bee :A Şimdi hepimiz bir köşeye dağıldık, nerede o eski sıva dolu mesajlarımız :A

Hediye de harikaymış, teşekkürler. Tam sanatsal bir hediye olmuş. Ben onları teselli ederim merak etme, dertlerine derman olurum :A

Yapmış bir hata işte, affet büyüklük sende kalsın :A

İnce ve pembe dudaklıyım uzak dur benden :A
Nice 10.000'lere canım.))

Teşekkür ederim fakat değiştirme fişi getirmişsindir umarım yanında ilk işim bu hediyeleri geri vermek olacak :A

O kadar hediye hazırladım, Barışın o baklavalarını tek tek inceleyip photoshop yaptım sana. :bhr: (Netten kopyaladı) :A
Hhahah Aaa bu hediyelerden sonra bizim hediye vermemize gerek yok bence :A destere

@Yiğitt Özel herifini benle bile paylaşmıyordu sana sunmuş kıymetini bil :A @MasacRE-
CnFs90xW8AA7Cut.jpg

@destere

sıvadaşım @MasacRE- yi kutluyorum , bugüne kadar 50 bin olmuştur diyordum 10 bin çok cücük kalmış:) ama neyse yinede kutlayalım dostlar alışverişte görsün misali :)

sıvadaşım @MasacRE- yi kutluyorum , bugüne kadar 50 bin olmuştur diyordum 10 bin çok cücük kalmış:) ama neyse yinede kutlayalım dostlar alışverişte görsün misali :)
Teşekkürler sıvadaşım. İşte biz de ancak 10 bincik mesaj yazabildik çenemiz bu kadar elverdi :A Ee hediye yok mu ben sana birbirinden güzel mankenler hediye etmiştim,senden de bekleriz aynısını :A

Teşekkürler sıvadaşım. İşte biz de ancak 10 bincik mesaj yazabildik çenemiz bu kadar elverdi :A Ee hediye yok mu ben sana birbirinden güzel mankenler hediye etmiştim,senden de bekleriz aynısını :A
hediye köpeğin olsun :) hediyeden kolay ne var kırk yılın başı bir 10 bin şey yapmış sıvadaşımız hediyeyi ayarlarız tabiki :)
yalnız şimdi para suyunu çekti elime biraz para geçsin sana en tontiş hediyelerden vereceğim :)