- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
YalnızOkadar genç ,kalıplı adamları kolayca dövüp, o morukta zorlanması biraz abartı gibi geldi bana
Moruk ama deneyimli bir adam o belli, az bir herif değil yani
YalnızOkadar genç ,kalıplı adamları kolayca dövüp, o morukta zorlanması biraz abartı gibi geldi bana
Moruk ama deneyimli bir adam o belli, az bir herif değil yani
Dövüşleri de çok komikti
Bir yazamadımMoruk ama deneyimli bir adam o belli, az bir herif değil yani
Bir yazamadım
Punisher zorlanınca bir ara maskede ki kişi başka kişi mi acaba diye düşündüm.Bence kolayca öldürmesi lazımdı moruğu
Bu akiam foruma gelme den 3.bölümü izlerim , merakta ettim bakalımMoruk ama deneyimli bir adam o belli, az bir herif değil yani
Bir yazamadım
Punisher zorlanınca bir ara maskede ki kişi başka kişi mi acaba diye düşündüm.Bence kolayca öldürmesi lazımdı moruğu
3.Bölüme dün bakamadımMoruk ama deneyimli bir adam o belli, az bir herif değil yani
İlk 20 dk izledim sonrası kaldı malum3.Bölüme dün bakamadımBu akşam foruma gelmeden bakacam
İyi kalmışİlk 20 dk izledim sonrası kaldı malum
İlk 20 dk izledim sonrası kaldı malum
3.Bölüm Aksiyon olarak durgun bölümdü ama yine de film tadın da bir bölümdüMoruk ama deneyimli bir adam o belli, az bir herif değil yani
Aksiyon olmasada1x3
3.bölüm çok durgundu resmen. Sonlara doğru aksiyon olması iyi oldu.
Bölümün başından beri kalem ne alaka diyordum ama onu batırınca çaktım.
Savaş sonra gelen komutan hiçbir şey olmamış gibi onu öldürdünüz mü deyince Punisher'den yumruğu yediİşte Punisher gibi karakterler her diziye lazım.Boş konuşana okkalı yumruk anında.
7.5
@Çiğdem- @MasacRE-
3.Bölüm Aksiyon olarak durgun bölümdü ama yine de film tadın da bir bölümdü
Manyak Adamı soymuş çırıl çıplak öyle oturtuyor ,Punisheronların konuşmalarıyla geçti bölümManyak Adam ,Punisheri kandırdı kurtulduve ekip oldular bakalım dizinin düşmanı ne zaman gelecek
Şu an hiç izleyesim yok, dün de izlememiştik zaten. Ben yarın 3 bölümlük hakkımı toplu bir şekilde kullansam olur mu?1x3
3.bölüm çok durgundu resmen. Sonlara doğru aksiyon olması iyi oldu.
Bölümün başından beri kalem ne alaka diyordum ama onu batırınca çaktım.
Savaş sonra gelen komutan hiçbir şey olmamış gibi onu öldürdünüz mü deyince Punisher'den yumruğu yediİşte Punisher gibi karakterler her diziye lazım.Boş konuşana okkalı yumruk anında.
7.5
@Çiğdem- @MasacRE-
ilk 2 bölümü izlemiştinŞu an hiç izleyesim yok, dün de izlememiştik zaten. Ben yarın 3 bölümlük hakkımı toplu bir şekilde kullansam olur mu?
Bende düşmanı bekliyorum açıkçası ama belki ana düşman yerine her bölüm bir düşman filanda indirebilirlerAksiyon olmasadaAslın da asıl geçiş bölümü buydu ilk 2 bölüme oranlaManyak adam ile Punisher sohbeti sardı beni
Ana düşman ne zaman gelecek bakalım , Sürpriz olsun diye araştırma yapmıyorum kim diye
Sen bize yetişte gerisi mühim değilŞu an hiç izleyesim yok, dün de izlememiştik zaten. Ben yarın 3 bölümlük hakkımı toplu bir şekilde kullansam olur mu?
sıkıcı mı kız? yine aile hayatını mı anlatarak geçiyor senaryo
Yoo gayet iyi başladı ilk 2 bölümü diğerlerine göre çok iyiydi 3.bölüm durgundu ama 4.bölüm de açılır yinesıkıcı mı kız? yine aile hayatını mı anlatarak geçiyor senaryo
Bende düşmanı bekliyorum açıkçası ama belki ana düşman yerine her bölüm bir düşman filanda indirebilirler
Sen bize yetişte gerisi mühim değil
sıkıcı mı kız? yine aile hayatını mı anlatarak geçiyor senaryo
Bir günde 2 bölüm ağır gelir ama söyleyeyimTamam yarın 3-4 izlerim o zaman ben
Forumdash aile hayatı yok, sen de yarın 4 bölüm izleyip yetiş Harun ile Çiğdem'e
Bir günde 2 bölüm ağır gelir ama söyleyeyim
4.Bölümü pazartesi de izleyebiliriz masacre 3.bölümü izlesin yarınTamam yarın 3-4 izlerim o zaman ben
Forumdash aile hayatı yok, sen de yarın 4 bölüm izleyip yetiş Harun ile Çiğdem'e
1 bölüm de hafif geliyor 2 iyidirBir günde 2 bölüm ağır gelir ama söyleyeyim
Diziyi izleme hızımız4.Bölümü pazartesi de izleyebiliriz masacre 3.bölümü izlesin yarınMS var vakit bulamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?