Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Marvel filmlerinin birkaçını izlediğim için sene başından beri tamamını izleme gibi bir planım vardı. Birçok sitede de bu tarz sıralamaları araştırmıştım ama çoğu yerde farklı şeyler çıkabiliyordu. Böyle bir listeye ihtiyacım vardı yani. Ellerine sağlık @Tolstoyevski
Eline sağlık @Tolstoyevski, bu tarz listeler birçok insana yol gösterici oluyor. Sen de oldukça net ve güzel bir şekilde hazırlamışsın rehberi.
Marvel evreninin tüm film ve dizilerini tüketmiş olduğunu fark ettim, bu durum beni düşünmeye itti. Bu yaptığım şey acaba doğru mu, sinemanın ve sanatın ruhuna bir hakaret mi... Şaka bir yana dizileri ve filmleri bu tarz sıralamalara göre değil, resmi çıkış tarihlerine göre, kronolojik sırasıyla izlemeyi daha çok seviyorum. Evet, böylesi çok daha az kafa karıştırıcı belki ama ötekisi işin doğasına daha uygun bence. Evrenin veya serinin zamanla ne kadar gelişip, gelişmediği daha net anlaşılıyor. Hikayedeki boşlukları tamamlaması çok daha zevkli geliyor...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.