@MasacRE- yi kim ikna etmişti@MasacRE- Bile bunu izledi @Forumdash daha aşağı türde kaldı pardon düzeltiyorum
@MasacRE- yi kim ikna etmişti@MasacRE- Bile bunu izledi @Forumdash daha aşağı türde kaldı pardon düzeltiyorum
Legion'u 2.sezonda niye bıraktınız peki? Dün gördüm yorumlarınızıBizimle izliyordu işte @MasacRE- Ama biraz geride kalmış sonra bitirmişti tabi
Dizinin dramatik yanını Daredevil'da işlediler Çatapat izlemeye bayılan @Çiğdem- izlesinNasıl izlemezsin sen bunu? TWD'de ki adam oynuyor bide.
Ben 1.sezonu bitirdi sanıyordum @Forumdash ı
Tamam siz beni izliyormuş gibi davranınCW ortaklığından atacam sanırım Kaliteli dizi izleyen @Forumdash gitmiş @MasacRE- gibi dizi izleyen @Forumdash gelmiş
Höt söt paldur küldür bam bam bam Bunları izleyemiyorum senin gibi Amaçsiz giden yolda ömür tüketemem@MasacRE- Bile bunu izledi @Forumdash daha aşağı türde kaldı pardon düzeltiyorum
İlk sezonunun aksine bol aksiyonlu bir sezon olacak inş izleriz birlikte @Forumdash @MasacRE-
Bütün sezon aksiyonlu olmaz, fragmana koydukları sahneler son bölümlerde kopacak olaylarla ilgilidir Bu arada herkes Billy'nin yüzünden bahsetmiş. Cidden sezon finalinde Punisher ağzını burnunu dağıtmıştı adamın, sadece bu kadar mı yara var yani adamın yüzündeAynen aksiyonu bol olur umarım Bir ara izlerken zorlanmıştık
Daha yakısıklı olmuş ne güzel @Harunnn60Bütün sezon aksiyonlu olmaz, fragmana koydukları sahneler son bölümlerde kopacak olaylarla ilgilidir Bu arada herkes Billy'nin yüzünden bahsetmiş. Cidden sezon finalinde Punisher ağzını burnunu dağıtmıştı adamın, sadece bu kadar mı yara var yani adamın yüzünde
Oklavasini Monte ettiği oyuncağı @destere si yok ya onu diyorOyuncağı derken ne tür oyuncaklardan bahsediyoruz 😱
Oklavasini Monte ettiği oyuncağı @destere si yok ya onu diyor
Rahmetliyi diline dolamış işte @Harunnn60Oyuncağı derken ne tür oyuncaklardan bahsediyoruz 😱
Lafta söylettirmiyorsun bakıyorum da
Desterenin adını duyunca harunKütük beye açıklama yapıyoruz @MasacRE-