Mart 2025 Ayının En Favori Üyeleri - The_Erinch & Gerekli24

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam sen de hiç Survivor izliyor imajı almamıştım şaşırdım :A
Olmadığımız masa yok :A
------

2018’de Turabi’yi eledi, 2022’de Ogeday’ı eledi :A 2022 Adem veya Batuhan’ın hakkıydı ama Nisa haksız bir şekilde şampiyon oldu. Adem de kendisinden çalınan şampiyonluktan sonraki sezon istekli gibi hemen katılacak değildi? :A Geçen sene Ogeday’ın da rakipleri çok güçlü değildi, hak etti ama defalarca bırakmaya da kalktı yarışmayı
2018-Turabi son düzlükte sakatlandı
2022-Ogeday son düzlükte sakatlandı

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
------

Sakatlanmasalardı :A

İşte ben de diyorum ki üçünün de sağlam olduğu bir sezon yarışsınlar :D Adem bu sene şampiyon olursa Acun üçünü aynı sezon yarıştırır hangisi 3. kez şampiyon olacak diye :A

------

Valla ben bilmem ama şimdi mesela Turabi dediğiniz adam yarışması nasıl olursa da ahlak yaşantı olarak hiç iyi biri değil mesela şimdi farklı türlü yazardım da uyarı yerim :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Sakatlanmasalardı :A

İşte ben de diyorum ki üçünün de sağlam olduğu bir sezon yarışsınlar :D Adem bu sene şampiyon olursa Acun üçünü aynı sezon yarıştırır hangisi 3. kez şampiyon olacak diye :A
Neyse uzatmayalım Gerekli24/7 ve Erinç tebrikleri beklerken konu survivora dönmesin sonra bize sövmesinler :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Gerekli24
Valla ben bilmem ama şimdi mesela Turabi dediğiniz adam yarışması nasıl olursa da ahlak yaşantı olarak hiç iyi biri değil mesela şimdi farklı türlü yazardım da uyarı yerim :A
Orası ayrı bir konu :A survivor dışında hiçbirini sevmem(Aycan hariç :X) ama yarışmayı yaşıyor tam bir survivor.

• Güldürdün
Sen kimi destekledin? Bakalım @Bully gibi hayal kırıklığa uğratacan mı :A
Ben hiçbirinin fanı olmadım ki ilgiyle da takip etmedim sorguda biri sordu sen de sorsaydın söylerdim orada Anıl Berki biraz severdim ama fazla tanımam etmem diğerlerine nazaran düzgün duruyordu başarısız da değildi pek. 20de pandemi zamanı parvizin elendiğinde bir üzülmüştüm adama ama onun da destekçisi değilim:A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Ben hiçbirinin fanı olmadım ki ilgiyle da takip etmedim sorguda biri sordu sen de sorsaydın söylerdim orada Anıl Berki biraz severdim ama fazla tanımam etmem diğerlerine nazaran düzgün duruyordu başarısız da değildi pek. 20de pandemi zamanı parvizin elendiğinde bir üzülmüştüm adama ama onun da destekçisi değilim:A
Anıl iyi bir yarışmacıydı sevmediğim ama Adem gibi nefret ettiğim bir yarışmacı değil :X

• Güldürdün