Mart 2025 Ayının En Favori Üyeleri - The_Erinch & Gerekli24

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
125,822
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @The_Erinch ve @Gerekli24 , 2025 Mart Ayının En Favori Üyeleri seçildi.
Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @12.Adam ‘ı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

Son düzenleme:
Herkesin oy verme nedenleri farklıdır..
Kimi sevdiğine verir, kimi emeğine..

10 kişiye oy verdikleri için teşekkür ederim
Belki 5 ay sonra oy vermeyen 14 kişiyide kazanırız.

@Gerekli24 Geçen ay sana dediğim gibi, geridönmen yeterliydi.. Tebrik ederim seni. Başarılarının devamını dilerim.

Tebrikleriniz için teşekkür ederim.

İşimizin başındayız... Alev Alev 3.Bölüm çekim hazırlıkları var 😂😂😂😂

Ademci olduğumu şimdi mi öğrendin? :A

Ben senin Ogedaycı ve Turabici olduğunu biliyorum. Senle kapışırmışız :A
Öğrenmeseydim daha iyi :A

@Dosi sen ademcilerle mi takılıyorsun :T:

Evet karakter olarak Turbo daha efsane ama yarışmacı olarak Ogeday en iyisi, nedense seni survivor tartıştığımız zamanlar hatırlamıyorum (b)

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Öğrenmeseydim daha iyi :A

@Dosi sen ademcilerle mi takılıyorsun :T:

Evet karakter olarak Turbo daha efsane ama yarışmacı olarak Ogeday en iyisi, nedense seni survivor tartıştığımız zamanlar hatırlamıyorum (b)
Tartışmadık da eski yorumları okudum :A

Denk gelseydik kapışırdık demek istedim :A Adem bu sene şampiyon olursa Ogeday ve Turabi’ye yetişecek sonra üçünün olduğu bir All Star yapılır, o zaman kapışırız işte :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Tartışmadık da eski yorumları okudum :A

Denk gelseydik kapışırdık demek istedim :A Adem bu sene şampiyon olursa Ogeday ve Turabi’ye yetişecek sonra üçünün olduğu bir All Star yapılır, o zaman kapışırız işte :A
Yav o korktuğu için geçen sene gelmedi biliyor ki sağ salim bir Ogeday ve Turabi onu çiğ çiğ yer o yüzden bu sezon geldi zayıflarla oynasın diye.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yav o korktuğu için geçen sene gelmedi biliyor ki sağ salim bir Ogeday ve Turabi onu çiğ çiğ yer o yüzden bu sezon geldi zayıflarla oynasın diye.
2018’de Turabi’yi eledi, 2022’de Ogeday’ı eledi :A 2022 Adem veya Batuhan’ın hakkıydı ama Nisa haksız bir şekilde şampiyon oldu. Adem de kendisinden çalınan şampiyonluktan sonraki sezon istekli gibi hemen katılacak değildi? :A Geçen sene Ogeday’ın da rakipleri çok güçlü değildi, hak etti ama defalarca bırakmaya da kalktı yarışmayı