Mart 2025 Ayının En Favori Üyeleri - The_Erinch & Gerekli24

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
125,848
Puanı
1,060
"Ayın En Favori Üyesi" final turunda 3 finalistimiz arasında en çok oyu alan @The_Erinch ve @Gerekli24 , 2025 Mart Ayının En Favori Üyeleri seçildi.
Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan @12.Adam ‘ı kutluyoruz.

Not:
Ayın en favori üyesi seçilen diğer 5 ay aday olamayacak fakat 5 aylık aradan sonra tekrar aday olma şansı olacaktır.

Son düzenleme:
Herkesin oy verme nedenleri farklıdır..
Kimi sevdiğine verir, kimi emeğine..

10 kişiye oy verdikleri için teşekkür ederim
Belki 5 ay sonra oy vermeyen 14 kişiyide kazanırız.

@Gerekli24 Geçen ay sana dediğim gibi, geridönmen yeterliydi.. Tebrik ederim seni. Başarılarının devamını dilerim.

Tebrikleriniz için teşekkür ederim.

İşimizin başındayız... Alev Alev 3.Bölüm çekim hazırlıkları var 😂😂😂😂

Ademci olduğumu şimdi mi öğrendin?

Ben senin Ogedaycı ve Turabici olduğunu biliyorum. Senle kapışırmışız
Öğrenmeseydim daha iyi

@Dosi sen ademcilerle mi takılıyorsun

Evet karakter olarak Turbo daha efsane ama yarışmacı olarak Ogeday en iyisi, nedense seni survivor tartıştığımız zamanlar hatırlamıyorum

Reactions: Dosi and Bully
Öğrenmeseydim daha iyi

@Dosi sen ademcilerle mi takılıyorsun

Evet karakter olarak Turbo daha efsane ama yarışmacı olarak Ogeday en iyisi, nedense seni survivor tartıştığımız zamanlar hatırlamıyorum
Tartışmadık da eski yorumları okudum

Denk gelseydik kapışırdık demek istedim
Adem bu sene şampiyon olursa Ogeday ve Turabi’ye yetişecek sonra üçünün olduğu bir All Star yapılır, o zaman kapışırız işte

Reactions: BARON疼痛
Yav o korktuğu için geçen sene gelmedi biliyor ki sağ salim bir Ogeday ve Turabi onu çiğ çiğ yer o yüzden bu sezon geldi zayıflarla oynasın diye.

Reactions: Bully
Yav o korktuğu için geçen sene gelmedi biliyor ki sağ salim bir Ogeday ve Turabi onu çiğ çiğ yer o yüzden bu sezon geldi zayıflarla oynasın diye.
2018’de Turabi’yi eledi, 2022’de Ogeday’ı eledi
2022 Adem veya Batuhan’ın hakkıydı ama Nisa haksız bir şekilde şampiyon oldu. Adem de kendisinden çalınan şampiyonluktan sonraki sezon istekli gibi hemen katılacak değildi?
Geçen sene Ogeday’ın da rakipleri çok güçlü değildi, hak etti ama defalarca bırakmaya da kalktı yarışmayı