Marsilya - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi 21-22 Sezonu - 2. Hafta Maçı

Ajax'tan fark yemedik diye havalara uçanları ben de abartı buluyorum ama yenilmek için gayet mantıklı sebeplerimiz var. Ülke puanı bakarsak genelde yine en yüksek katkı bizim gözüküyor.
Olimpiakosun kalecisi neden kendi kalesine atmıyor

Kerem'in de farksızlığını her maçta tek tek görüyoruz... Bu salak yüzünden Marcao sinir krizi geçirdi boşu boşuna 8 maç ceza yedi, ligde defans haşat oldu...
Yine ve yine dayak yiyen kişi haksız çıktı. Kıpklasik Türk milleti. :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MEnes and Gerekli24
Diagne :A
------

Ajax'tan fark yemedik diye havalara uçanları ben de abartı buluyorum ama yenilmek için gayet mantıklı sebeplerimiz var. Ülke puanı bakarsak genelde yine en yüksek katkı bizim gözüküyor.
Nerde sizsiniz? :A Son bilmem kaç maçtır Avrupa'da galibiyetiniz yok :A
------

Hoca Cagne kardeşimi çok geç aldı oyuna, Halil'le Kerem'le bu işler olmaz... Yabancı sınırını getiren rezil TFF bu ülke futboluna en büyük ihaneti yapmıştır... Biraz top oynayıp iş yapıp formayı sınır yüzünden garanti gören bu yerli çöpler kendini bir halt sanıp şımarmış durumdalar... İzlerken ben kafayı yiyorum ama hoca aynı 70 - 80 dk dayanıyor bu çöplere. Bir tane mi olumlu hareketleri olmaz koca 90 dakika... 1 tane var onda da Halil Kerem'e pas attı Kerem'de bomboş pozisyon kalecinin üstüne vurdu... O da tam onlardan beklenecek hareket zaten..

Onun dışında deplasmanda Marsilya'dan 1 puan çok başarılı bir sonuç. Marcao'nun farkını her oynadığı Avrupa maçında görüyoruz... Kerem'in de farksızlığını her maçta tek tek görüyoruz... Bu salak yüzünden Marcao sinir krizi geçirdi boşu boşuna 8 maç ceza yedi, ligde defans haşat oldu... Dünkü maçta defans gerçekten çok çok iyiyd.... Boey'in de dönüşüyle hele... Bakmadım ama Umarım sakatlığı ciddi değildir tam dönmüş ve müthiş bir top oynamışken... Avrupa'da Lokomtif maçlarını yenip lider çıkıp ligde de biraz form bulduk mu önümüz çok açık be yoldaşım, benim bu takımdan umudum var...

Yine ve yine dayak yiyen kişi haksız çıktı. Kıpklasik Türk milleti. :D
Marcao abim her maç böyle oynasın gerekirse bizi de dövebilir hiç sıkıntı değil.. Kendisine stres attırmalıyız.. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Diagne :A
------

Nerde sizsiniz? :A Son bilmem kaç maçtır Avrupa'da galibiyetiniz yok :A
------

Marcao abim her maç böyle oynasın gerekirse bizi de dövebilir hiç sıkıntı değil.. Kendisine stres attırmalıyız.. :A
Ülke puanına en çok kim katkı yapmış diye nette aratman yeterli hâlâ en çok katkı şu anki mevcut puana bizimki. Son 5 sene baz alınarak hesaplanıyor. O bizim iki senelik performans olmasa şu anda daha rezil bir durumdaydık. Ayrıca hatırlatayım. Son 10 ve son 15 yılda da yine bu konuda biz iyiyiz. Liverpoolu elediğimiz sene Avrupa'da elemeseydik çok daha önceden şampiyonlar ligi direkt katılım hakkı kalkacaktı.

Ülke puanına en çok kim katkı yapmış diye nette aratman yeterli hâlâ en çok katkı şu anki mevcut puana bizimki. Son 5 sene baz alınarak hesaplanıyor. O bizim iki senelik performans olmasa şu anda daha rezil bir durumdaydık. Ayrıca hatırlatayım. Son 10 ve son 15 yılda da yine bu konuda biz iyiyiz. Liverpoolu elediğimiz sene Avrupa'da elemeseydik çok daha önceden şampiyonlar ligi direkt katılım hakkı kalkacaktı.
Siz yenilin de ülke puanını nasıl olsa Cimbom olarak toparlarız.. :A

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai