Marsilya - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi 21-22 Sezonu - 2. Hafta Maçı

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
63B24894-21BE-4145-897B-73BBFB9C0D35.jpeg

UEFA Avrupa Ligi 2021-2022 Sezonu 2. Hafta mücadelesinde Galatasaray, Fransız temsilcisi Marsilya deplasmanına konuk oluyor.

BC8D4833-5028-4941-8C04-4F6EC69ED283.jpeg

Galatasaray bari kazansın bu hafta. Tribünde yapılanlar ve hakem sonrasında daha bir gıcık oldum şu ülkeye.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Galatasaray için kötü sonuç değil. Yine de kazanmasını isterdim. Ama özellikle ikinci yarı kötüydü.

Ülke puanını yine tek başımıza sırtlamışız. Helal olsun takımıma :A

Birisi Ajax'tan fark yemedi diye havalara uçar diğeri kendi sahasında gidip 3 tane yer. Böyle nasıl ülke puanı düzelecek ki.. :A
------

FAj_nHoXsAMFESO.jpeg

BİZ BU ADAMIN HASTASIYIZ.. @Sherlock @MEnes @MasacRE @DarkLegenD

Son düzenleme:

Birisi Ajax'tan fark yemedi diye havalara uçar diğeri kendi sahasında gidip 3 tane yer. Böyle nasıl ülke puanı düzelecek ki.. :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 109772

Hoca Cagne kardeşimi çok geç aldı oyuna, Halil'le Kerem'le bu işler olmaz... Yabancı sınırını getiren rezil TFF bu ülke futboluna en büyük ihaneti yapmıştır... Biraz top oynayıp iş yapıp formayı sınır yüzünden garanti gören bu yerli çöpler kendini bir halt sanıp şımarmış durumdalar... İzlerken ben kafayı yiyorum ama hoca aynı 70 - 80 dk dayanıyor bu çöplere. Bir tane mi olumlu hareketleri olmaz koca 90 dakika... 1 tane var onda da Halil Kerem'e pas attı Kerem'de bomboş pozisyon kalecinin üstüne vurdu... O da tam onlardan beklenecek hareket zaten..

Onun dışında deplasmanda Marsilya'dan 1 puan çok başarılı bir sonuç. Marcao'nun farkını her oynadığı Avrupa maçında görüyoruz... Kerem'in de farksızlığını her maçta tek tek görüyoruz... Bu salak yüzünden Marcao sinir krizi geçirdi boşu boşuna 8 maç ceza yedi, ligde defans haşat oldu... Dünkü maçta defans gerçekten çok çok iyiyd.... Boey'in de dönüşüyle hele... Bakmadım ama Umarım sakatlığı ciddi değildir tam dönmüş ve müthiş bir top oynamışken... Avrupa'da Lokomtif maçlarını yenip lider çıkıp ligde de biraz form bulduk mu önümüz çok açık be yoldaşım, benim bu takımdan umudum var...

• İlginç
Reactions: Maskeli Fedai

------

Ekli dosyayı görüntüle 109772

Ajax'tan fark yemedik diye havalara uçanları ben de abartı buluyorum ama yenilmek için gayet mantıklı sebeplerimiz var. Ülke puanı bakarsak genelde yine en yüksek katkı bizim gözüküyor.