Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kullanmak isterim tabii ki de sağolsun Başbakanımız çok güzel bir yenilik getirdi güzel Ülkemize Allah razı olsun ondan
aynen bende de öyleBenim denemem için 5-6 TL'lik yol gitmem lazım ne anladığım beleşliğinden.
Deprem oldu Allah korusun? Bunun önlemi var mı? .ssaynen bende de öyle
yoo çekinmem niye çekineyim önlem almışlardır herhalde
onu diyorum ben de depreme karşı önlemlidir )Deprem oldu Allah korusun? Bunun önlemi var mı? .ss
Deprem ve denizin altı hangi önlem koruyacak.onu diyorum ben de depreme karşı önlemlidir )
devletimiz sağolsun her türlü kolaylığı sağlıyorlarÇekinmem, gayette zaman tasarrufu sağlıyor.
Götürdüklerinin yanında bir zahmet bunu da yapsın.devletimiz sağolsun her türlü kolaylığı sağlıyorlar
yaptıkları ortada ama millete yaranamazsın ki aslaGötürdüklerinin yanında bir zahmet bunu da yapsın.
Ülkeyi hortumlamak yaranmak mı oldu ?yaptıkları ortada ama millete yaranamazsın ki asla
sana başbakanın sözüyle cevap vericemÜlkeyi hortumlamak yaranmak mı oldu ?
Türkiye'yi niye bu kadar küçümsüyosun? Sadece bunlardan mı ibaret bu ülke? bal gibi de çaldır, 7 den 70'e herkeste öğrendi bunu.sana başbakanın sözüyle cevap vericem
yolsuzluk yapılan bir ülke bu kadar gelişebilir mi her açıdan şaha kalkabilir mi ekonomisi bu kadar iyi olabilir mi imf ye olan borç nasıl biter?
ekonomi büyüyor Türkiye büyüyorTürkiye'yi niye bu kadar küçümsüyosun? Sadece bunlardan mı ibaret bu ülke? bal gibi de çaldır, 7 den 70'e herkeste öğrendi bunu.
İktisat hocan filan varsa bi sor, ekinomi gelişmişmi çok yokda açıklar daha mı büyüyor..
İnan senden çok çok daha düşünüp, araştıran birisiyimdir, inan. üniv formasyonu alan bi kişinin eleştirel düşünemeyip, bariz bi şekilde açık olan şeyleri kabullenememesi bence çok vahim.ekonomi büyüyor Türkiye büyüyor
dediğim gibi bu kadar gelşmenin olduğu bir ülkede yolsuzluk olamaz oyunlara gelmeyelim en iyi üniversitede en iyi bölümü de okusa bi insan bunları düşünemiyorsa gerisi boştur
tüm kalbimle inanıyorum benden daha çalışkan daha çok araştıran daha bilgili ve daha çok düşündüğüne ama bizim de kendi çapımızda ilgilendiğimiz şeyler var yapılan bu oyunları göremiyorsan sorun bende değil sendedir demekki daha fazla düşünmen lazımmışİnan senden çok çok daha düşünüp, araştıran birisiyimdir, inan. üniv formasyonu alan bi kişinin eleştirel düşünemeyip, bariz bi şekilde açık olan şeyleri kabullenememesi bence çok vahim.
Deprem oldu Allah korusun? Bunun önlemi var mı? .ss