HBO Mare of Easttown - Dizi Yorumları

1x7 (Final)

Fena değildi, dizinin ortalamasında bir final oldu. En azından hayal kırıklığı değildi...

Küçük çocuğun katil olması sürprizdi tabii ama etkileyici bir sürpriz olduğunu söyleyemem. Dizinin sonunda 45 tane karakter tanıdık ve en az 40 tanesi falan bir şekilde suça karışmış. Bu yönüyle enteresan bir kasaba ve diziydi. :A

Normalde programımda sırada Innocent vardı ama biraz erteleyeceğim ve ilk bölümü çok beğenmezsem de izlemeyeceğim. Uzun bir süre için polisiyeye doydum gibi. :A

7/10

1x07 (FİNAL)

Oldukça tatmin edici, ters köşeli ve hikayenin güzel bağlandığı bir final oldu. İzleyenlerin %1'i bile 7 bölüm boyunca katil çıkan karakteri aklının ucundan bile geçirmemiştir, sanıyorum. :A Büyük sürpriz oldu. Genel olarak karakterlerin hikayeleri iyi bir yere bağlanmış, Richard dışında. Biraz da oyuncudan dolayı dizi boyunca bu karakterden bir patlama bekledim ama hiçbir şey çıkmadı kendisinden. Neyse sonunda Mare ile aralarını yapmak gibi klişe bir sona bağlamaları yerine böylesi daha iyi olmuş. Aynı şekilde katil çıksaydı veya cinayetle bir ilgisi olsaydı da çok tahmin edilebilir olurdu...

Türevlerinin aksine kadınların ön planda olduğu başarılı bir dram-polisiye mini dizisiydi. Tatmin etmeyen bölümler oldu ama kapanışı güzel yaptı. Son sahneyi çok beğendim, dokunaklı ve anlamlı şık bir final sahnesiydi. Kate Winslet başta olmak üzere tüm oyuncular oldukça iyiydi. Kendisine bolca ödül bekliyoruz gelecek sezon...

9/10

Diziye Genel Puanım

8.2/10

• Beğendim
Reactions: bazinga