- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Starz'da değilÇok güzel duruyor fragman. Starz varsa zaten ben severim en azından ilk sezon efsane bir şey çıkar.Bunu izlerim. Oyunculardanda sıkıntım yok bence.
Starz'da değilÇok güzel duruyor fragman. Starz varsa zaten ben severim en azından ilk sezon efsane bir şey çıkar.Bunu izlerim. Oyunculardanda sıkıntım yok bence.
Starz'da değilNetflix'te dizi ama senin hiç Netflix dizin yok dimi?
Tamam işte bunla başlaNasıl yaa.Ben Da Vinci gazıyla coşmuştum Starz değilmiş. Bu olmadı bak.
NetFlix'den izlemek istediklerim varmış ama kısmet olmamış.
Tamam işte bunla başlaBen gene de Orange İs The New Black'i tavsiye etmeden gitmim
Orange'ı önerdim ama kendim bitirmedim daha 2. sezon yarım kaldı.Ozan'ında tavsiyesinde vardı o hatta 3 bölüm indirdim ama gevşekliğimle izlemedim. House of Cards'da var izlenecekmiş sözde bir sezon indirmişim.
Orange'ı önerdim ama kendim bitirmedim daha 2. sezon yarım kaldı.
House of Cards daha sağlam dizi ama biraz ağırdır, herkes sevmeyebilir. Yine de Kevin Spacey'nin karizması yeter. 😎
Kötü değil de sıkıcı geçiyor bazı bölümler. Bazı karakterleri hiç sevmiyorum onların yoğun olduğu bölümleri izlemek çok sıkıcı olabiliyor. Ama ilk sezonu daha iyiydi genel olarak. Özellikle ilk bölümleri harikadır.İlk baştaki köpekli sahnede bırakmıştım bir şey olmuştu her halde devam edemedim.
Niye bitirmedin kötü mü.
dizi aralıkta başlici o yüzden şimdilik izlemiyim heyecanı kaçmasın
Pek iyi değil sanki ya. Spartacus'ten ziyade Vikings'e daha yakın gibi. Gerçi Vikings'in ikinci sezonu baya iyiydi ama bakalım.
bişeyler çizmesiyle Da Vinci'ye benzettim, pek hevesli değilim ama bakıcam ilk bölüme çekimi nasıl diye. Zaten boş bi dönemde başlıyorPek iyi değil sanki ya. Spartacus'ten ziyade Vikings'e daha yakın gibi. Gerçi Vikings'in ikinci sezonu baya iyiydi ama bakalım.
Doğru onu da andırıyor iyice soğudum diziden.bişeyler çizmesiyle Da Vinci'ye benzettim, pek hevesli değilim ama bakıcam ilk bölüme çekimi nasıl diye. Zaten boş bi dönemde başlıyor
hem kanalı STARZ olacak hemde fragman hayal kırıklığı olacak
Yok hacı bu Netflix Orange'ın kanalıhem kanalı STARZ olacak hemde fragman hayal kırıklığı olacakstarz dan bunu beklemezdim
polo hiç çinlide mi yakalayamamış ?
o da olur biz orange da çok mutlu olduk bir çok sahnedeYok hacı bu Netflix Orange'ın kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?