"Marco Polo" Dizisinin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Çok güzel duruyor fragman. Starz varsa zaten ben severim en azından ilk sezon efsane bir şey çıkar.:Z Bunu izlerim. Oyunculardanda sıkıntım yok bence.
Starz'da değil:X Netflix'te dizi ama senin hiç Netflix dizin yok dimi?

@Çiğdem- basroldeki adam çok parlak tam senlik bide vücudunu sergiledigi baya sahne olcakmis koş kizz :)

Ozan'ında tavsiyesinde vardı o hatta 3 bölüm indirdim ama gevşekliğimle izlemedim. House of Cards'da var izlenecekmiş sözde bir sezon indirmişim.:F
Orange'ı önerdim ama kendim bitirmedim daha 2. sezon yarım kaldı. :D

House of Cards daha sağlam dizi ama biraz ağırdır, herkes sevmeyebilir. Yine de Kevin Spacey'nin karizması yeter. 😎

Orange'ı önerdim ama kendim bitirmedim daha 2. sezon yarım kaldı. :D

House of Cards daha sağlam dizi ama biraz ağırdır, herkes sevmeyebilir. Yine de Kevin Spacey'nin karizması yeter. 😎

İlk baştaki köpekli sahnede bırakmıştım bir şey olmuştu her halde devam edemedim.:F

Niye bitirmedin kötü mü.(b)

İlk baştaki köpekli sahnede bırakmıştım bir şey olmuştu her halde devam edemedim.:F

Niye bitirmedin kötü mü.(b)
Kötü değil de sıkıcı geçiyor bazı bölümler. Bazı karakterleri hiç sevmiyorum onların yoğun olduğu bölümleri izlemek çok sıkıcı olabiliyor. Ama ilk sezonu daha iyiydi genel olarak. Özellikle ilk bölümleri harikadır. :):)

Pek iyi değil sanki ya. Spartacus'ten ziyade Vikings'e daha yakın gibi. Gerçi Vikings'in ikinci sezonu baya iyiydi ama bakalım. :):)
bişeyler çizmesiyle Da Vinci'ye benzettim, pek hevesli değilim ama bakıcam ilk bölüme çekimi nasıl diye. Zaten boş bi dönemde başlıyor:X