'Maral' Dizisinin Erkek Başrol Oyuncusu Netleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1416507340.jpg

tv8 iç yapım tarafından yapılacak Maral dizisinin erkek başrol oyuncusu netleşti!

Ezel, Uçurum ve 20 Dakika gibi farklı dizilere imza atmış olan Kerem Deren'in Pınar Bulut'la beraber kaleme alacağı Maral dizisinin erkek başrol oyuncusu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan Aras Bulut İynemli oldu.

Cast çalışmaları devam eden dizinin bayan başrol oyuncusu Hazal Kaya olmuştu.

Çok şükür Ekin Koç yokmuş. Benim Adım Gültepe gibi bir muhteşemlik abidesinden sonra böyle bir dizide rol alsaydı çok üzülürdüm... :)

Aras ise iyi seçim bir seçim olmuş bence. Hazal ile olan uyumları merakla bekleniyor. Yine de taş çatlasa 3,5 alır gibi. En azından şimdilik. Başarılar... :)

Zamanında çıkmıştı partner olacakları haberleri bu haberler doğrulanmış oldu böylelikle ama kanal Star değil TV8 olacak inşallah doğru seçim yapmıştır Aras..

Hazal Kaya ile yakışırlar bence diziye şans vermeyi düşünüyorum Kerem Deren faktörü de var. :)

Kanalı umut vermiyor. Hep dediğim gibi bu sezon TV8'de O Ses-Yetenek Sizsiniz-Survivor dışında başka bir yapımın iyi gitmesi zor.
Hazal en çok beğendiğim oyuncular arasında keşke daha büyük bir kanalda ekranlara dönseydi.

Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli.. Hmm.. Yakışırlar.
Dizinin pek de kötü bir oran alacağını düşünmüyorum. En az 3 reyting alsa bile yeter de artar şu anda TV 8 için.