Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,724 Reaksiyon puanı 13,229 Puanı 860 Konum Dünyadan 13 Ekim 2015 #61 Bu dizi fazla iyi değil dizideki oyuncular iyi olsada bu diziye uymamışlar ayrıca dizi fazla sarmıyor
Bu dizi fazla iyi değil dizideki oyuncular iyi olsada bu diziye uymamışlar ayrıca dizi fazla sarmıyor
Billy Kane Emekli Katılım 16 Ekim 2011 Mesajlar 35,648 Reaksiyon puanı 17,850 Puanı 1,061 13 Ekim 2015 #62 turkuazz' Alıntı: Bu dizi fazla iyi değil dizideki oyuncular iyi olsada bu diziye uymamışlar ayrıca dizi fazla sarmıyor Genişletmek için tıkla ... ilk sezonla bu sezon arasında inanılmaz bi fark var. bende hiç ama hiç sevmedim diziyi. ilk sezon bayıla bayıla izlerdim.
turkuazz' Alıntı: Bu dizi fazla iyi değil dizideki oyuncular iyi olsada bu diziye uymamışlar ayrıca dizi fazla sarmıyor Genişletmek için tıkla ... ilk sezonla bu sezon arasında inanılmaz bi fark var. bende hiç ama hiç sevmedim diziyi. ilk sezon bayıla bayıla izlerdim.
Turkuazz Favori Üye Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 17,724 Reaksiyon puanı 13,229 Puanı 860 Konum Dünyadan 13 Ekim 2015 #63 Billy Kane' Alıntı: ilk sezonla bu sezon arasında inanılmaz bi fark var. bende hiç ama hiç sevmedim diziyi. ilk sezon bayıla bayıla izlerdim. Genişletmek için tıkla ... çok doğru dedin ilk başta oldukça iyidi fena değildi ama artık olmuyor sanki dizi
Billy Kane' Alıntı: ilk sezonla bu sezon arasında inanılmaz bi fark var. bende hiç ama hiç sevmedim diziyi. ilk sezon bayıla bayıla izlerdim. Genişletmek için tıkla ... çok doğru dedin ilk başta oldukça iyidi fena değildi ama artık olmuyor sanki dizi