Listemdeki filmlere bile vakit bulamıyorumCidden çok iyi ya adam her projesinde bambaşka biri oluyor. BH’deki halinden eser yok.
Yarım Kalan Aşklar’ı izlemelisin orada da efsane oynuyor.![]()
Listemdeki filmlere bile vakit bulamıyorumCidden çok iyi ya adam her projesinde bambaşka biri oluyor. BH’deki halinden eser yok.
Yarım Kalan Aşklar’ı izlemelisin orada da efsane oynuyor.![]()
Düşünmelisin bence aşırı eğlenceli bir iş. İsmi seni yanıltmasın.Listemdeki filmlere bile vakit bulamıyorumo diziyi düşünmüyorum bir süre
![]()
Fragmanda belliydi orda da iyi olduğu ama belki ilk bahardaDüşünmelisin bence aşırı eğlenceli bir iş. İsmi seni yanıltmasın.O kadar sarıyor ki.
![]()
Benim de haftaya finallerim başlıyor ya yine yoğunluk vakti geliyor.Fragmanda belliydi orda da iyi olduğu ama belki ilk bahardaben baya yoğunum
![]()
Sağol teşekkür ederimgeçtin mi
![]()
Serhat Kılıç ailenin neyi oluyor? Onu çözemedimBenim de haftaya finallerim başlıyor ya yine yoğunluk vakti geliyor.
------
Serhat Kılıç çok iyi.
------
Allah sabır versin Celal durmadan banka arıyor ben çoktan küfretmiştim.![]()
Alina’nın abisi.Serhat Kılıç ailenin neyi oluyor? Onu çözemedimkötü biri olabilir özünde
![]()
Babası rolünde olabilirdiAlina’nın abisi.![]()
Babaları o kadar yaşlı durmuyor yani abisi olmasına ben de şaşırdım.Babası rolünde olabilirdiamcası falan sandım
![]()
Bakacağız...
Kırgın Çiçekler den sonra kanal ilkkez bi dizisini tutturabildi Pazartesi
Nasip..
2. Bölümü bekleyelim heleKırgın Çiçekler den sonra kanal ilkkez bi dizisini tutturabildi Pazartesi![]()
O kadar mutluyum ki ya ben hep Pazartesi’de zorlanır diyordum ama harika gitmiş.
Umarım devamı gelirç
O kadar mutluyum ki ya ben hep Pazartesi’de zorlanır diyordum ama harika gitmiş.![]()
İnşallah gelir ama ilk bölüm harikaydı, çok izleyici taşır bence haftaya.Umarım devamı gelirkonusuna el atıp açabildiğim dizilerde 3/3 yaptım
(ilk bölüm açılışı olarak)
elim uğurlu demek ki ve belki 3 hakkımı tamamladım
![]()
Bencede gelir. Kaliteli bir dizi sonuçta. Oyunculuklardan, uyumundan tut, senaryo ve çekim kalitesi hepsi çok iyiydi.İnşallah gelir ama ilk bölüm harikaydı, çok izleyici taşır bence haftaya.
Kaybettiğin savaş yok...![]()