Listemdeki filmlere bile vakit bulamıyorum o diziyi düşünmüyorum bir süreCidden çok iyi ya adam her projesinde bambaşka biri oluyor. BH’deki halinden eser yok.
Yarım Kalan Aşklar’ı izlemelisin orada da efsane oynuyor.
Listemdeki filmlere bile vakit bulamıyorum o diziyi düşünmüyorum bir süreCidden çok iyi ya adam her projesinde bambaşka biri oluyor. BH’deki halinden eser yok.
Yarım Kalan Aşklar’ı izlemelisin orada da efsane oynuyor.
Düşünmelisin bence aşırı eğlenceli bir iş. İsmi seni yanıltmasın. O kadar sarıyor ki.Listemdeki filmlere bile vakit bulamıyorum o diziyi düşünmüyorum bir süre
Fragmanda belliydi orda da iyi olduğu ama belki ilk baharda ben baya yoğunumDüşünmelisin bence aşırı eğlenceli bir iş. İsmi seni yanıltmasın. O kadar sarıyor ki.
Benim de haftaya finallerim başlıyor ya yine yoğunluk vakti geliyor.Fragmanda belliydi orda da iyi olduğu ama belki ilk baharda ben baya yoğunum
Sağol teşekkür ederim geçtin mi
Serhat Kılıç ailenin neyi oluyor? Onu çözemedim kötü biri olabilir özündeBenim de haftaya finallerim başlıyor ya yine yoğunluk vakti geliyor.
------
Serhat Kılıç çok iyi.
------
Allah sabır versin Celal durmadan banka arıyor ben çoktan küfretmiştim.
Alina’nın abisi.Serhat Kılıç ailenin neyi oluyor? Onu çözemedim kötü biri olabilir özünde
Babası rolünde olabilirdi 😱 amcası falan sandımAlina’nın abisi.
Babaları o kadar yaşlı durmuyor yani abisi olmasına ben de şaşırdım.Babası rolünde olabilirdi 😱 amcası falan sandım
Kırgın Çiçekler den sonra kanal ilkkez bi dizisini tutturabildi Pazartesi
Nasip..İzliyor muyuz yoldaşlarım... @MEnes @Maskeli Fedai
2. Bölümü bekleyelim hele 3. Bölümden sonra netleşirKırgın Çiçekler den sonra kanal ilkkez bi dizisini tutturabildi Pazartesi
O kadar mutluyum ki ya ben hep Pazartesi’de zorlanır diyordum ama harika gitmiş.
Umarım devamı gelir konusuna el atıp açabildiğim dizilerde 3/3 yaptım (ilk bölüm açılışı olarak) elim uğurlu demek ki ve belki 3 hakkımı tamamladımç
O kadar mutluyum ki ya ben hep Pazartesi’de zorlanır diyordum ama harika gitmiş.
İnşallah gelir ama ilk bölüm harikaydı, çok izleyici taşır bence haftaya.Umarım devamı gelir konusuna el atıp açabildiğim dizilerde 3/3 yaptım (ilk bölüm açılışı olarak) elim uğurlu demek ki ve belki 3 hakkımı tamamladım
Bencede gelir. Kaliteli bir dizi sonuçta. Oyunculuklardan, uyumundan tut, senaryo ve çekim kalitesi hepsi çok iyiydi.İnşallah gelir ama ilk bölüm harikaydı, çok izleyici taşır bence haftaya.
Kaybettiğin savaş yok...