Animesine son 1 hafta kaldı onu haftalık 20 dakika bir şekilde izlersin de sana şunu söyleyeyim benim bu okuduğum bölümleri sen animede bu 3 4 aylık süreçte göremeyeceksin bile. Çünkü prodüksiyon sorunları yüzünden büyük ihtimal 3. sezondaki gibi 2. bir part olacak o da 2021'in son aylarında olacak gibi... Yani herkes finali okuyup görecek ama sen 1 sene daha göremeyeceksin bu spoiler takıntısına bu kadar takılmaya devam edersen...Manga demişken Steins Gate'in son 4 bölümünü izlemeye kıyamadım daha, daha o var ve Aralık çok yoğun geçecek ilk 3 hafta, animesi bile çıksa zor gibi.
Ben spoiler takıntısından dolayı güncel bölümleri izlemeden okumam mümkün değil gibi, animeyi izlerken o heyecan kaçacak mesela. Tabi buradan arada ufak tefek spoiler yemedim değil, neymiş diye kutucuğu açıp üvey kardeş, Zeke diye bir karakter filan ama animede zamanı gelince öğreniriz artık.
Bu arada 10'un üstünde puanların patenti bana aitti forumda, böyle 14'ler 15'ler havada uçuşunca bizim 12'lere, Godfather'lara ayıp oluyor...
Çok büyük spoilerlar yeme ihtimalin zor ya sanmıyorum. Özellikle benim mesajlarım çok uzun olduğu için oradan öyle detayları çekip yakalaman imkansız bir görev diyebiliriz... Zeke'yi çok şaapmayalım dediğin gibi anime çıkınca görürsün...
10'un üstünde puanlar evet sana aitti ama SNK için ödünç aldım diyelim... Godfather'lara falan ayıp oluyor ona katılıyorum ama mangalar içinde değerlendirelim bunları... O açıdan bakınca bence sorun olmaz. Gidip fillmerle kıyaslayacak değiliz sonuçta mangaları... Öyle bölümler ki 10 puan yetmiyor ben de biraz yukarılara çıkmak zorunda kalıyorum...