Bilmiyorum ben.Camışta gördüğüm yok.Camış Manda değil mi Türkçede?
Bilmiyorum ben.Camışta gördüğüm yok.Camış Manda değil mi Türkçede?
qaymaq yemişem ama camış qaymağıydımı bilmirem
Tikveşli var mı Azerbaycan'daQalın, yağlı ve lezzetlidise odu.
Sütaşın ve diğer ürünlerin kaymak adıyla pakette sattıkları ürünler var. Tadı oldukça iyidir ama sanki kaymağın alt tabakasını yağlandırıp satıyorlar. Yani üstünden direkt pakete koymamışlar. Yoğurt gibi görünüyor ama tadı kaymak.nasıl yani?
yoğurdun üzerindeki başka kaymak bala sürülen başka kaymak değilki?
kaymak kaymakdır sunumu değişiktir birinde yoğurdun üstündedir diğerinde kaymak yoğurttan tamamen ayrılıp paket halinde ayrıca satılırbenmi yanlış biliyorum yoksa?
evetsütü biz sağmadığımız sürece yediğimiz kaymağın çıkış yerini asla bulamayacağız
Yoğurt üzerindeki yediğim ile bala sürdüğümün tatlari bana değişik geliyor 😕 Bala sürülenin daha bi yağ tadi var, diğeri yoğurt ağirlikli tatta😕nasıl yani?
yoğurdun üzerindeki başka kaymak bala sürülen başka kaymak değilki?
kaymak kaymakdır sunumu değişiktir birinde yoğurdun üstündedir diğerinde kaymak yoğurttan tamamen ayrılıp paket halinde ayrıca satılırbenmi yanlış biliyorum yoksa?
Sütaşın ve diğer ürünlerin kaymak adıyla pakette sattıkları ürünler var. Tadı oldukça iyidir ama sanki kaymağın alt tabakasını yağlandırıp satıyorlar. Yani üstünden direkt pakete koymamışlar. Yoğurt gibi görünüyor ama tadı kaymak.
Market ürünlerinü qarşıyam.Tikveşli var mı Azerbaycan'daBizdekinin en Qalın olanı odu
Azericeyi kast ettinse var ama beslemiyoruz.Sizde varmı camış?
Mis diye de market ürünü varMarket ürünlerinü qarşıyam.
Mis gibi köyden gelsin kaymaklar falan. Bayılırım.
Azerice ne kafam karıştı.Azericeyi kast ettinse var ama beslemiyoruz.
Yok dedim ya beslemiyoruz.Azerice ne kafam karıştı.
Sen Azerbaycan'da yaşamıyormusun orada besliyormusunuz?
Yoğurt üzerindeki yediğim ile bala sürdüğümün tatlari bana değişik geliyor 😕 Bala sürülenin daha bi yağ tadi var, diğeri yoğurt ağirlikli tatta😕
Mis diye de market ürünü var(hala var mı bilemiyorum/ben görmuyorum)
Evet mis süto konuda haklısın hazır yoğurttan ayrılıp markette satılanlarda normalde kaymaktır ama yapılışında içine çok yağ basıyorlar çünkü kaymak az üretilen bişey aynı kaşar peyniri yaparken içine nasıl patates katıyorlarsa burdada kaymağı bollaştırmak için yağla karıştırıyorlar yağ yermiş gibi oluyorsun ismi kaymak ama kaymakla alakası yok
mis süt ?
Aynen kaymak markette aslı gibi olmaz.o konuda haklısın hazır yoğurttan ayrılıp markette satılanlarda normalde kaymaktır ama yapılışında içine çok yağ basıyorlar çünkü kaymak az üretilen bişey aynı kaşar peyniri yaparken içine nasıl patates katıyorlarsa burdada kaymağı bollaştırmak için yağla karıştırıyorlar yağ yermiş gibi oluyorsun ismi kaymak ama kaymakla alakası yok
mis süt ?
Aynen kaymak markette aslı gibi olmaz.
Hatta çoğu peynir bile. Ama Pınar Labne falan iyi kahvaltılıklar severim onları tületirim.
K ile l'nin mobilde yan yana olmasının azizliğine uğradım.hatayı affetmem tüketirim olacak)
marketten alıyoruzmanda kaymağımı kedi kaymağımı keçi kaymağımı nedir bilmiyoruz sonuçta kaymaksa yenir diyoruz
bu açıdan ilk defa duymuş olabilirsin ama bir çok defa belki yemişsindir farkında değilsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?