Manda Kaymağı Severmisiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nasıl yani?

yoğurdun üzerindeki başka kaymak bala sürülen başka kaymak değilki?

kaymak kaymakdır sunumu değişiktir birinde yoğurdun üstündedir diğerinde kaymak yoğurttan tamamen ayrılıp paket halinde ayrıca satılır :) benmi yanlış biliyorum yoksa?:)
Sütaşın ve diğer ürünlerin kaymak adıyla pakette sattıkları ürünler var. Tadı oldukça iyidir ama sanki kaymağın alt tabakasını yağlandırıp satıyorlar. Yani üstünden direkt pakete koymamışlar. Yoğurt gibi görünüyor ama tadı kaymak. :)

nasıl yani?

yoğurdun üzerindeki başka kaymak bala sürülen başka kaymak değilki?

kaymak kaymakdır sunumu değişiktir birinde yoğurdun üstündedir diğerinde kaymak yoğurttan tamamen ayrılıp paket halinde ayrıca satılır :) benmi yanlış biliyorum yoksa?:)
Yoğurt üzerindeki yediğim ile bala sürdüğümün tatlari bana değişik geliyor 😕 Bala sürülenin daha bi yağ tadi var, diğeri yoğurt ağirlikli tatta😕

Sütaşın ve diğer ürünlerin kaymak adıyla pakette sattıkları ürünler var. Tadı oldukça iyidir ama sanki kaymağın alt tabakasını yağlandırıp satıyorlar. Yani üstünden direkt pakete koymamışlar. Yoğurt gibi görünüyor ama tadı kaymak. :)

aynen ama yoğurrt gibi görünüyor tadı kaymak demeyeceksin ona yoğurt gibi görünüyor ama yağ tadı resmen :)
yağdan bir farkı yok köyde elde yapılan yoğurtların üstünde biriken kaymak tadını hiçbir zaman hazır satılan kaymakta bulamasın alakası yoktur tamamen yağdır :)

demin sorduğun sorunu cevabıda heee dir :) yani bizdede mandaya camış derler durumlar aynı :)

Yoğurt üzerindeki yediğim ile bala sürdüğümün tatlari bana değişik geliyor 😕 Bala sürülenin daha bi yağ tadi var, diğeri yoğurt ağirlikli tatta😕

o konuda haklısın hazır yoğurttan ayrılıp markette satılanlarda normalde kaymaktır ama yapılışında içine çok yağ basıyorlar çünkü kaymak az üretilen bişey aynı kaşar peyniri yaparken içine nasıl patates katıyorlarsa burdada kaymağı bollaştırmak için yağla karıştırıyorlar yağ yermiş gibi oluyorsun ismi kaymak ama kaymakla alakası yok :)

Mis diye de market ürünü var :F (hala var mı bilemiyorum/ben görmuyorum)

mis süt ?

o konuda haklısın hazır yoğurttan ayrılıp markette satılanlarda normalde kaymaktır ama yapılışında içine çok yağ basıyorlar çünkü kaymak az üretilen bişey aynı kaşar peyniri yaparken içine nasıl patates katıyorlarsa burdada kaymağı bollaştırmak için yağla karıştırıyorlar yağ yermiş gibi oluyorsun ismi kaymak ama kaymakla alakası yok :)

mis süt ?
Evet mis süt :X Nejat İşer'de reklamında oynamiş zamanında:F

mis süt ?
Aynen kaymak markette aslı gibi olmaz.

Hatta çoğu peynir bile. Ama Pınar Labne falan iyi kahvaltılıklar severim onları tületirim. :)