Mahsun Kırmızıgül'den İki Yeni Dizi Projesi

siz neyin kavgasını yapıyorsunuz?
hde ve öbgzk seneye hepsi düşecek görürsünüz :)

ben hayat devam ediyor öbgzk kıyaslaması mı yaptım şimdi :D nerden çıkardın bunu.kanal d nin tutmayan birçok yapımı var bu yıl baya çoktu hemde seneye işi zor atv dediklerimi yaparsa kanal d yi geçer

kanal d'yi geçmesi çok zor. bakalım görcez :D

ben hayat devam ediyor öbgzk kıyaslaması mı yaptım şimdi :D nerden çıkardın bunu.kanal d nin tutmayan birçok yapımı var bu yıl baya çoktu hemde seneye işi zor atv dediklerimi yaparsa kanal d yi geçer
Bu yıl tutmayan projesi mi oldu takas. Olduysa lütfen ismini söyle. Bir Çocuk Sevdim son zamanlar bir az düştü ama Stara yollarken Kanal D diiyi 4-5 reytingle yolladı. Daha hangi kanalda belli değil. Ama Atv`de olsa bile Kanal D`yi hayatta geçemez. Show Tv bile geçemedi. Ayrıca Cuma günü Kanal D`yi geçiyor diyorsun. Yalan Dünya AB`de 12 reyting alıyor Hayat ise 5. Kanal D daha kazanclı durumda. Totalde hayat 7 alıyo Yalan Dünya 6. Görürsünüz Yalan Dünya yakında hayatı totalde de geçecek. Kanal D cuma günü atvden daha kazanclı durumda. Yeni projeleri de olacak. Diöer kanallar gibi ocak ayında açıklamıyor Kanal D. Ağustosta açıklıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ins. FOX'a yapilir diziler ve FOX daha da artar degil mi HALUK? :D

Bu yıl tutmayan projesi mi oldu takas. Olduysa lütfen ismini söyle. Bir Çocuk Sevdim son zamanlar bir az düştü ama Stara yollarken Kanal D diiyi 4-5 reytingle yolladı. Daha hangi kanalda belli değil. Ama Atv`de olsa bile Kanal D`yi hayatta geçemez. Show Tv bile geçemedi. Ayrıca Cuma günü Kanal D`yi geçiyor diyorsun. Yalan Dünya AB`de 12 reyting alıyor Hayat ise 5. Kanal D daha kazanclı durumda. Totalde hayat 7 alıyo Yalan Dünya 6. Görürsünüz Yalan Dünya yakında hayatı totalde de geçecek. Kanal D cuma günü atvden daha kazanclı durumda. Yeni projeleri de olacak. Diöer kanallar gibi ocak ayında açıklamıyor Kanal D. Ağustosta açıklıyor
1.bir çocuk sevdim
2.bizim yenge
3.keşanlı ali destanı
umutsuz ev kadınları bitti artık
kuzey güney çok iyi değil
fatmagül bitiyo bu yıl
öbgzk reytingleri düştü
arka sokaklar her an dağılabilir
yalan dünya nın total reytingleri iyi değil seneye iyice düşebilir
akasya durağının hali ortada
yani kanal d büyük düşüşte seneye işi zor...

1.bir çocuk sevdim
2.bizim yenge
3.keşanlı ali destanı
umutsuz ev kadınları bitti artık
kuzey güney çok iyi değil
fatmagül bitiyo bu yıl
öbgzk reytingleri düştü
arka sokaklar her an dağılabilir
yalan dünya nın total reytingleri iyi değil seneye iyice düşebilir
akasya durağının hali ortada
yani kanal d büyük düşüşte seneye işi zor...
1. Kötü dediğin Kuzey Güney Hayattan daha fazla reyting alıyor. Hayat Totalde 7, AB`de 5. Kuzey Güney AB`de 7, Totalde 6
2. Bitti dediğin Umutsuz Ev Kadınları AB`de 7, Totalde 5. Hayatla aynı durumda
3. Düşük dediğin ÖBGZK şu an Türkiyenin en çok izlenen dizisi. Hatta sevdiğin Vadiye Fark atıyor. Totalde 5, AB`de 8 reyting fark var arada
4. Yalan Dünya totalde 6-7, AB`de 12 reyting alıyor. Hayatta Totalde 7, ABde 5 reyting alıyor. Eğer Yalan Dünya seneye düşerse Hayat yayından kaldırılır herhalde
5. Her an dağılabilri dediğin Arka Sokaklar Vadiyle aynı reytingi alıyor. 9 reyting
+ bunlara ek olarak gelecek sezon bir sürü projesi olur. Sence Kanal D boş kalır mı?

1. Kötü dediğin Kuzey Güney Hayattan daha fazla reyting alıyor. Hayat Totalde 7, AB`de 5. Kuzey Güney AB`de 7, Totalde 6
2. Bitti dediğin Umutsuz Ev Kadınları AB`de 7, Totalde 5. Hayatla aynı durumda
3. Düşük dediğin ÖBGZK şu an Türkiyenin en çok izlenen dizisi. Hatta sevdiğin Vadiye Fark atıyor. Totalde 5, AB`de 8 reyting fark var arada
4. Yalan Dünya totalde 6-7, AB`de 12 reyting alıyor. Hayatta Totalde 7, ABde 5 reyting alıyor. Eğer Yalan Dünya seneye düşerse Hayat yayından kaldırılır herhalde
5. Her an dağılabilri dediğin Arka Sokaklar Vadiyle aynı reytingi alıyor. 9 reyting
+ bunlara ek olarak gelecek sezon bir sürü projesi olur. Sence Kanal D boş kalır mı?

kuzey güneyde senaryo bitti seneye dağılır
umutsuz ev kadınları farklı desenlere geçiliyo neden bahsediyon :d
öbgzk nerden nereye düştü seneye iyice düşer
hayat devam ediyor ortalama 8-9 reyting alırken yalan dünya 6 reyting alabiliyo sen rahat ol hayat feriha bitince zirveyi kimseye bırakmaz :D
arka sokaklar karşısına gelen her yarışmaya geçiliyo her an düşebilir zaten ab de 4.5.falan oluyo

kuzey güneyde senaryo bitti seneye dağılır
umutsuz ev kadınları farklı desenlere geçiliyo neden bahsediyon :d
öbgzk nerden nereye düştü seneye iyice düşer
hayat devam ediyor ortalama 8-9 reyting alırken yalan dünya 6 reyting alabiliyo sen rahat ol hayat feriha bitince zirveyi kimseye bırakmaz :D
arka sokaklar karşısına gelen her yarışmaya geçiliyo her an düşebilir zaten ab de 4.5.falan oluyo
Takas olaya sadece bir taraftan bakıyorsun. AB de Yalan Dünya 12 alırken Hayat 5 alıyor. Neden bundan bahs etmiyorsun? Kuzey Güney asıl yeni başlıyor senaryonun bittiği yok. Umutsuz Ev Kadınları Farklı Desenlere sadece bir grupta geçiliyor sen neden bahs ediyorsun? Hiç objektiv değilsin. Kanal D`yi atv`nin geçemeyeceğini ikmiz de biliyoruz :) Şu an 4cü kanal. Aradaki farka bakarmısın?

İki dizi de Atv'ye gider ve ortalama reyting alırlar.(5-7 arası) Ama Atv'nin Kanal D'yi geçmesi söz konusu olamaz. Diğer kanallar da gelecek sezona iddialı yapımlarla gireceklerdir. Kanal D'nin de yeni yapımları olacaktır, zirveyi bırakacağını sanmıyorum.

takas'tan saçmalıklar devam ediyor.
Dediğine göre Kanal D Çökmüş. :)
Kanal D'nin tüm dizilerinin zirveye oynadıgını bilmiyor heralde.

ATV ilk önce ShowTV'yi gecsin sonra KanalD ye bakar ^^ Cuma Gününü ShowTV daha birakmaz yine Yeni Yapimlarindan tutan yapimlarindan birini koyar mesela HAZAL KAYA nin yeni dizi projesi Basrol oyuncu olarak yada Fetihi koyabilir vesaire .... ATV Hayal görmesin :)

mahsun kırmızıgül dizileri kesin tutacaktır ama dramı fazla kaçırması pek hoş değil daha bir normale yakın şeyler yazsa süper iş çıkarır ..

Atv ilk önce ShowTV'yi gecmeye cali$sin , Mahsun Kirmizigülün diver dizilerinin HDE gibi iyi baslayacagini sanmiyorum herkez HDE den bezdi, aynisi digerlerindede olur, 4-5 6-7 Reytinglerle giderler ve yine Zirvenin sahibi olamazlar .... Cuma Günü Adini Feriha Koydumu gecemedi ve yeni Sezona ShowTV nin kar$isina AFK gibi yada daha dev Yapim koymiyacagi ne malum ...