Mahsun Kırmızıgül Ekranlara Veda Ediyor!

Sinemada devam etmesi daha doğru olur kendisi için ama televizyonda da iyi iş çıkardığını söyleyebiliriz "Hayat Devam Ediyor" dizisiyle.

)))))

sorunsalını incelemeye devam eder doğru diyorsun o konuda biraz sorunsalda soruna inse daha rahat izlenecek
)

valla artik mahsumun dizileri o kadar abartiliki , bu abartida yapmacik geliyo bana inan obgzk karsisinda oldugu icin demiyorum ama cidden ilk 5 bolum dayaniyosun o abarti sahnelerine sonra tadi kaciyo.

valla artik mahsumun dizileri o kadar abartiliki , bu abartida yapmacik geliyo bana inan obgzk karsisinda oldugu icin demiyorum ama cidden ilk 5 bolum dayaniyosun o abarti sahnelerine sonra tadi kaciyo.

zaten öbgz yi izlerim yarında yalnız mahsunun tekrarını izlerim bakalım nasıl bir dizi güzelse devamlı tekrardan takip ederim artık çünkü evdekilerde cemileci bırakmazlar yani ben istesemde cemile öncelikli
)

Hayat Devam Ediyor var zaten TV'de, sinemaya ağırlık vermeli bence

oh be kurtulduk
)) sinemada zor katlanıyorduk birde tv de çıktı bol bol mesaj veren geniş aıleli yapımlardan kurtulduk
)))

Dizi konu itibariyle,fragmanlar itibariyle çok güzel görünüyor umarım başarıyı elde eder.