Mahsun Kırmızıgül Ekranlara Veda Ediyor!

Sinemada devam etmesi daha doğru olur kendisi için ama televizyonda da iyi iş çıkardığını söyleyebiliriz "Hayat Devam Ediyor" dizisiyle. :)

:))))))

sorunsalını incelemeye devam eder doğru diyorsun o konuda biraz sorunsalda soruna inse daha rahat izlenecek :))

valla artik mahsumun dizileri o kadar abartiliki , bu abartida yapmacik geliyo bana inan obgzk karsisinda oldugu icin demiyorum ama cidden ilk 5 bolum dayaniyosun o abarti sahnelerine sonra tadi kaciyo. :)

valla artik mahsumun dizileri o kadar abartiliki , bu abartida yapmacik geliyo bana inan obgzk karsisinda oldugu icin demiyorum ama cidden ilk 5 bolum dayaniyosun o abarti sahnelerine sonra tadi kaciyo. :)

zaten öbgz yi izlerim yarında yalnız mahsunun tekrarını izlerim bakalım nasıl bir dizi güzelse devamlı tekrardan takip ederim artık çünkü evdekilerde cemileci bırakmazlar yani ben istesemde cemile öncelikli :))

oh be kurtulduk :))) sinemada zor katlanıyorduk birde tv de çıktı bol bol mesaj veren geniş aıleli yapımlardan kurtulduk :))))

Dizi konu itibariyle,fragmanlar itibariyle çok güzel görünüyor umarım başarıyı elde eder.