- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
İşte O Klip
Mahmut Orhan ismini şuan duyuyorum sayendeMahmut'cugum severim seni bilirsin Hande ile bi çalişma yapsan keşkeAyrıca şarkın güzel. Böyle devam et
Adam tr'de yeni yeni tanınıyor zatenMahmut Orhan ismini şuan duyuyorum sayende
Efsanenin içine etmişler görmez olaydımAdam tr'de yeni yeni tanınıyor zatenMor Yazma şarkısını müziğini alip yepyeni şarkı olarak remixlemişti
Şunu duymuştur
Allah kulaklarına şifa versin cnmEfsanenin içine etmişler görmez olaydım
İyice ergen oldun yaşından başından utan ayoll
Aaa yeni çağa teknolojiye ayak uyduramıyorum 2005 den ileriye geçemedim benAllah kulaklarına şifa versin cnmAmen
Ruhun öluyor her geçen günAaa yeni çağa teknolojiye ayak uyduramıyorum 2005 den ileriye geçemedim ben
Aaa yok aslında benim hep neşeli olmamın sırrı 2005 den ileriye geçmememRuhun öluyor her geçen gün
Sıdıka gibi pencere önunde oturup eskiyi mi hatırlıyorsunAaa yok aslında benim hep neşeli olmamın sırrı 2005 den ileriye geçmememHep mutlu olduğum yıllar arasında takılıyorum 91-2005 arası
Hahahha Aaa olabilir Sıdıkayı severdim ecünnü değildiSıdıka gibi pencere önunde oturup eskiyi mi hatırlıyorsunZaten çakma sarişinmişsinAynı sen
Evet en güzel günlük diziydiHahahha Aaa olabilir Sıdıkayı severdim ecünnü değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?