'Mahkum'un Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Yani sezon boyunca durdunuz durdunuz da bu stratejiyi deneyecek başka bir dizi bulamadınız mı? Hadi ilk bölümü salı günü yayınlıyorsunuz, iki gün sonra neden tekrarını vermek yerine pat diye yeni bölümünü veriyorsunuz ki? Nereden baksan elinde kalıyor, umarım ters teper. Lanet olsun sana FOX. :(
------

Selocum yırtarım o ağızı :A
Hepsi onun yüzünden, o kadar çok söylendi ki ahı tuttu. :A

Uğursuz Şirin'in EHHŞ'ye zarar verirse bayramlık ağzımdan kimse kurtaramaz. :A @kerem
Sen bu diziye şans vereceğim dedikten sonra korkmaya başlamalıydım zaten. :A

yok artık tutacak işi bir kere daha rezil ediyorsunuz ne kadar daha saçmalayacak bu kanal acaba oyunculara verilen emeğe yazık ya 2 3 alıcak 6.bölümde final yaptırıcaksınız

Yani sezon boyunca durdunuz durdunuz da bu stratejiyi deneyecek başka bir dizi bulamadınız mı? Hadi ilk bölümü salı günü yayınlıyorsunuz, iki gün sonra neden tekrarını vermek yerine pat diye yeni bölümünü veriyorsunuz ki? Nereden baksan elinde kalıyor, umarım ters teper. Lanet olsun sana FOX. :(
------

@slhttnmtl :A
Ezgi Mola Skandal GIF by TRT

------

Ben ne yapayım be korona illetinin suçu. :A Uğursuzunu bir haftada iki kez izleyeceksin işte sevin. :A

Resmen diziden umudum zaten yok, direk bastan harcansin, yeni yila falan kalmasin demisler anladigim kadariyla.

Sali günü izleyenler, Persembe izlemezse, öteki hafta 3. bölümü yayinlandiginda baglantiyi kuramayip, diziyi birakacaktir büyük ihtimal.

Gecmis olsun, bence simdiden emegi gecenlere tesekkürler. :D

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Resmen diziden umudum zaten yok, direk bastan harcansin, yeni yila falan kalmasin demisler anladigim kadariyla.

Sali günü izleyenler, Persembe izlemezse, öteki hafta 3. bölümü yayinlandiginda baglantiyi kuramayip, diziyi birakacaktir büyük ihtimal.

Gecmis olsun, bence simdiden emegi gecenlere tesekkürler. :D
Sen şimdiden öldürdün ama bende aynı fikirdeyim sonu Öğretmen ve YVM gibi olucak..