Kendini dövdürdüğü sahne harikaydı yaa Ah ah bende çok özledim keşke devam etseydiO saplantılı karakter sayesinde başrole terfi etti. Şirin'i çok özlüyorum kötülüklerini dahi.
Kendini dövdürdüğü sahne harikaydı yaa Ah ah bende çok özledim keşke devam etseydiO saplantılı karakter sayesinde başrole terfi etti. Şirin'i çok özlüyorum kötülüklerini dahi.
Bu dizideki imajı daha iyi en azından çalı süpürgesi gibi görünmüyor.O eski halinden eser yok şimdi...
Ah Şirin, kalpteki yaramız... Bugün az sahnelerini izleyeyim bari.O eski halinden eser yok şimdi...
Ne güzel dayak yiyordu Ceyda suratını sıcak kekin üstüne basması favorimO eski halinden eser yok şimdi...
Ohhh içimin yağları erimişti, Bahar reyizi yolun ortasında tekmelersen işte Ceyda'mız paşa paşa ödettirir.Ne güzel dayak yiyordu Ceyda suratını sıcak kekin üstüne basması favorim
Benim de içimin yağları erimişti . Ceyda queenOhhh içimin yağları erimişti, Bahar reyizi yolun ortasında tekmelersen işte Ceyda'mız paşa paşa ödettirir.
İstanbulda da öyleİlk bölüm yarın yayınlanacak ama Ankara'da afişlerde hep ilk bölüm 16 Aralık Perşembe yazıyor. Gerçekten çok ilginç...